Uvlačenje stomaka i filtere ostavljaju drugima: Milica Milša i Žarko Jokanović u kupaćem, gledajte i učite (foto)

Uvlačenje stomaka i filtere ostavljaju drugima: Milica Milša i Žarko Jokanović u kupaćem, gledajte i učite (foto)

06/08/2022

0

Milica i Žarko rasterećeni i srećni

Iza Milice Milše i Žarka Jokanovića je naporna radna sezona. I to ne jedna, već tri. Bračni par obeležio je hit seriju “Igra sudbine”, on kao scenarista, a ona kao glavna glumica. A sada je došlo vreme za zasluženi odmor.

Pročitajte: Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime - Ovako se poznata glumica zaista zove

Instagram

 

U susret četvrtoj sezoni, koja se najavljuje za jesen, Milica i Žarko otputovali su u Egipat, kako bi napunili baterije za nove radne pobede.

S obzirom da je popularna glumica prilično aktivna na društvenim mrežama, redovno šalje foto razglednice sa Crvenog mora. Supružnici su odseli u predivnom rizortu, gde im je sve nadohvat ruke.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao! Milica Milša se slikala za Plejboj, dvaput ćete pogledati provokativnu fotografiju (foto)

 

 

A da su se maksimalno opustili i zaboravili na svakodnevicu, svedoče i fotografije na kojima su u opšutenom izdanju. Kupaći kostim, kosa skupljena u punđu i širok osmeh zaista su dovoljni za sreću.

Pročitajte: Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića - Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

Instagram

 

Za razliku od brojnih “vipovaca” Milica i Žarko ne koriste nikakve filtere, a nema sumnje da je njihova spontanost i iskrenost jedan od razloga što ih publika toliko voli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti