Posle tragičnog gubitka bebe sreća je ponovo zakucala na vrata: Krisi Tajgen sa svetom podelila prelepe vesti (foto)

Posle tragičnog gubitka bebe sreća je ponovo zakucala na vrata: Krisi Tajgen sa svetom podelila prelepe vesti (foto)

04/08/2022

0

Krisi Tajgen trudna, njenoj sreći nema kraja

Manekenka Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend podelili su sa svetom radosne vesti ‒ postaće roditelji po treći put. Izgleda da je, posle tragičnog gubitka bebe pre dve godine, poznatom paru sreća ponovo zakucala na vrata i da će im se ostvariti velika želja da ponovo prošire porodicu.

Pročitajte: Manekenka prokrvarila - Trudna Krisi Tajgen hitno hospitalizovana (foto)

Hellomagazin

 

Mukotrpan proces vantelesne oplodnje konačno se isplatio, a uzbuđenje je toliko veliko da buduća mama više nije mogla da krije:

‒ Poslednjih nekoliko godina bile su vrtlog emocija blago rečeno, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Posle bilion injekcija, koje u poslednje vreme, kao što se da primetiti, dobijam u nogu, očekujemo bebu. Pre svakog pregleda sam sebi govorila „ako je beba zdrava, danas ću objaviti“, a onda odahnem kada čujem otkucaje srca i shvatim da sam još previše nervozna. Ne verujem da ću skoro izaći sa kontrole više uzbuđena, a manje nervozna, ali za sada je sve savršeno i prelepo, ja se osećam neverovatno i puna sam nade. Bilo je veoma teško držati ovo za sebe toliko dugo!

Pročitajte: Maleno srce prestalo je da kuca - Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, Krisi i Džon venčali su se 2013. godine i imaju dvoje dece, ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4). Krisi je pre dve godine u petom mesecu trudnoće na svet donela mrtvog sina, što je vrlo teško podnela i nije verovala da će ponovo ostati trudna. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hellomagazin

Najnovije vesti