Manekenka prokrvarila: Trudna Krisi Tajgen hitno hospitalizovana (foto)

Manekenka prokrvarila: Trudna Krisi Tajgen hitno hospitalizovana (foto)

Autor: | 28/09/2020

0

Trudna Krisi Tajgen ovih dana proživljava pravi horor. Strani mediji prenose da je manekenka hitno hospitalizovana usled obilnog krvarenja. Iako je čekala da prođu prvi meseci blagoslovenog stanja kako bi iza sebe ostavila početni najneizvesniji period, izgleda da Krisi ne može da se opusti. Ona i njen suprug Džon Ledžend sa oduševljenje su na veoma originalan način sredinom avgusta objavili lepe vesti, ali sada se situacija zakompikovala.

Pročitajte: Stiže pojačanje - Džon Ledžend i Krisi Tajgen oduševili vestima

Strani mediji pišu da je trudna Krisi Tajgen hitno primljena u bolnicu usled obilnog krvarenja. Sa bebom je na svu sreću sve kako treba, ali će manekenka sledećih nekoliko nedelja morati da provede u bolničkoj postelji. Na svom "Instagram" profilu, Krisi je objavila nekoliko "postova" iz bolnice, gde je navela da je tokom poslednjih mesec dana u više navrata imala krvarenja koja su prestajala, ali je poslednje bilo uzemirujuće. Potražila je lekarsku pomoć i odluka je bila jednoglasana da ostane da leži u bolnici.

- Krvarila sam mnogo više nego kada bih imala menstruaciju. Mnoge trudnice krvare, ali ovo kod mene je bilo baš obilno - podelila je svoje iskustvo sa pratiocima Krisi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 20. Сеп 2020. у 1:56 PDT

Majka dvoje mališana, navela je i da je krvarenje primećivala nakon odlaska u toalet, kao i dok samo leži u krevetu. Odmah je odlučila da ode u bolnicu kako stvari ne bi postale gore.

- Lekari su zakjljučili da je moja posetljica veoma, vepma tanka. Ja sam odlično. Beba je zdrava, raste veoma brzo, mnogo je napredija nego što su Luna i Majls bili. "Kuća" u kojoj se beba sada nalazi u mom stomaku naprosto se raspada i ja moram da mirujem i nadam se najboljem. Zbog svega ovoga veoma sam zabrinuta i anksiozna, ali dajem sve od sebe. Zahvalna sam svim dragim ljudima koji su uz mene i koji mi daju snagu da budem jaka i verujem u najbolji mogući ishod - zaključila je trudna Krisi Tajgen koja se sada nalazi negde na pola trudnoće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 17. Сеп 2020. у 3:26 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još