Maleno srce prestalo je da kuca: Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu

Maleno srce prestalo je da kuca: Krisi Tajgen i Džon Ledžend izgubili bebu

Autor: | 01/10/2020

0

Krisi Tajgen izgubila bebu - vest je koja je rasplakala sve fanove i ljude širom sveta. Posle nekoliko dana provedenih u bolnici, lekari nisu useli da zaustave krvarenje i urušavanje zida materice i, nažalost, sve je krenulo po zlu.

- Vožnja kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može da bude stvarno - napisala je Krisi u objavi na „Tviteru“, gde je opisala svu bol koju oseća. Objavila je crno-belu fotografiju na kojoj je vidno slomljena i uplakana, a koliko je neutešna napisala je u dirljivom postu.

Pročitajte: Manekenka prokrvarila - Trudna Krisi Tajgen hitno hospitalizovana (foto)

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo - napisala je Krisi, koja je sebe bodrila svakog dana.

‒ Džon i ja nismo nikada ranije razmišljali o imenu deteta dok se ne rodi, a sada smo iz nekog razloga dete u mom stomaku počeli da zovem Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Tako smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo ‒ reči su vidno slomljene manekenke, koja je po dolasku kući snažno zagrlila svoje dvoje mališana, ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 30. Сеп 2020. у 8:58 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti