Luksuz i glamur Azurne obale: Ćerka Željka Mitrovića letuje sa poznatim voditeljem, da li je ovo najava transfera? (foto)

Luksuz i glamur Azurne obale: Ćerka Željka Mitrovića letuje sa poznatim voditeljem, da li je ovo najava transfera? (foto)

Autor: | 03/08/2022

0

Sandra Mitrović letuje sa poznatim voditeljem

Voditelj Filip Čukanović pre izvesnog vremena prestao je da vodi Jutarnji program na TV Prva, a u iščekivanju novih profesionalnih izazova koji, kada je reč o televizijskim licima, obično počnu sa prvim danima jeseni zaputio se na letovanje.

Pročitajte: Filip Čukanović se posle toliko godina odlučio na promenu imidža (foto)

Instagram

 

Sa najboljom drugaricom Sandrom Mitrović, najstarijom ćerkom čelnog čoveka Pink televizije, boravi u Kanu, gde se odlično provode u gradu, ali i na brodu kojim plove duž francuske rivijere.

Pročitajte: Niko nema tasta kao oni - Željko Mitrović proslavio 55. rođendan, zetovi u đakuziju nazdravljaju (video)

Instagram

 

U dobrom društvu zabava je zagarantovana, a Sandra i Filip uživaju sa brojnim prijateljima. U centru pažnje je, ipak, dvogodišnja Emilija, ćerka Sandrinog rođenog brata Aleksandra, bez koje nigde ne idu.

Kao muzičku podlogu za stori-objavu, gde je stavila zajedničku sliku sa Filipom, Sandra je izabrala pesmu Sergeja Ćetkovića „Pusti probleme“ i najboljem drugu poručila: „Uspori u životu, uživaj“.

Pročitajte: Neuzvraćena ljubav - Željko Mitrović je nju prvi odveo do oltara, a onda joj je Aljoša Vučković slomio srce (video)

Instagram


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin