Filip Čukanović se posle toliko godina odlučio na promenu imidža (foto)

Filip Čukanović se posle toliko godina odlučio na promenu imidža (foto)

Autor: | 30/04/2021

0

Filip Čukanović od kako se pojavio na malim ekranima nije mnogo eksperimentisao sa svojim stilom oblačenja. Uvek odmeren, bez obzira da li je na poslu ili ne. Džins ili odelo, rolka, kravata - zaštitni su znak popularnog televizijskog lica koje svakim danom osvaja simpatije sve većeg broja ljudi.

Pročitajte: Filip Čukanović ponovo podigao veliku prašinu, ispričao šta su Jovana i Srđan uradili po odlasku sa Tv "Prva"

Boško Karanović

 

Da je još od malih nogu naučen da vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti, govori i njegova najnovija objava na društvenoj mreži Instagram. Iako je imao samo godinu i po dana, kravata je i tada bila sastavni deo Filipovog stajlinga. 

 

 

Ipak, čini se da je Filip Čukanović posle mnogo godina odlučio da napusti svoju zonu komfrona i na jednom javnom događaju, humanitarnog karaketra, pojavio se u potpuno nesvakidašnjem izdanju. Od odela i kravate ni traga ni glasa, a komplimenti se samo nižu. 

Pročitajte: Filip Čukanović - Sreća mora da se zasluži i pravilno iskoristi da bi se vratila

ATA Images

 

Izgleda da je Filip napravio pravi modni potez, pa verujemo da ćemo ga uskoro ponovo videti u nekoj od "kežual" varijanti koja mu, složićete se, zaista odlično pristaje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još