Lepa voditeljka očarala je gledaoce jutarnjeg programa: A ko je očarao Bojanu Ristivojević?

Lepa voditeljka očarala je gledaoce jutarnjeg programa: A ko je očarao Bojanu Ristivojević?

Autor: | 04/01/2021

0

Za Bojanu Ristivojveić 2020. donela je velike promene, pa je u poslovnom smislu, voditeljka otpočela novo poglavlje. Priključila se timu "Prve" Televizije, a sada je pored Filipa Čukanovića, Marijane Tabaković i Marije Savić Stamenić deo emisije "Dobro jutro, Srbijo". Publika je zavolela njenu vedru narav, ali široki osmeh na voditeljkinom licu nije prošao ne zapažen.

Voditeljka je otkrila da je u novom timu na početku imala malu tremu, ali da je sada sve došlo na svoje.

Pročitajte: Bojana Ristivojević - Svoj budilnik od sada navijam u pet ujutru

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica)

- To nije bila prava trema nego više neka pojačana doza odgovornosti i zbog toga sam bila jako neopuštena u programu. Previše sam pazila. Sada je sve već došlo na svoje i u programu se osećam dobro, prirodno i gledaoci to vide - otkrila je Bojana šta je uzrok njenog osmeha i samopouzdanja pred kamerama.

Ipak, pitanje o emotivnom životu, koje zanima njenu publiku, nije se moglo izbeći, zato je potvrdila da je emotivno ispunjena. Pored sebe, kako kaže za "Kurir" ima partnera koji je ispunjava i čini svaki njen dan boljim! Upravo takvu ljubav, lepa Bojana Ristivojević, svima je poželela u ovoj Novoj godini.

- Ni ranije na ovu temu nisam govorila, jer smatram da takve stvari treba da zadržim za sebe. Ali moja novogodišnja poruka je da samo kroz ljubav i partnerstvo postajemo celina. Kompletni i ispunjeni. Osetila sam to onog trenutka kada sam pronašla muškarca koji je istinski vredan. Vredan pažnje i ljubavi, koji mi nije samo ljubav nego i podrška i glas razuma. A ljubav je ono najvažnije, ono što svakome u novoj godini želim.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica)

Iako identitet svog partnera nije želela da otkrije, jasno je da je on povod za njen široki osmeh i brojne uspehe, koje nastavlja da niže na privatnom poslovnom planu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti