Tragičan kraj velikog glumca, neutešna supruga potvrdila najcrnje vesti

Tragičan kraj velikog glumca, neutešna supruga potvrdila najcrnje vesti

Autor: | 25/07/2022

0

Pol Sorvino preminuo

Poznati glumac Pol Sorvino, koji se proslavio u akcionim filmovima "Goodfellas" i "Law & Order", preminuo je u 83. godini.

Njegov PR rekao je da je on preminuo danas ujutru prirodnom smrću.

Pročitajte: Pol Sorvino besan - Ne bi bilo dobro da sretnem Vajnstina, ubiću ga! (video)

Guliver Getty Images

 

- Naša srca su slomljena, nikada neće biti nekog kao što je on. On je bio ljubav mog života i jedan od najvećih umetnika koji je ikada krasio ekran i scenu - rekla je njegova supruga Di Di Sorvino.

Sorvino je u svojoj 50 godina dugoj karijeri igrao veliki broj zapaženih uloga. Najpoznatiji je po ulozi Polija Sisera u filmu "Dobri momci" iz 1990 godine. Veliki broj pozitrivnih komentara dobio je nakon uloge Henrija Kisindžera u filmu "Nikson", kao u ostvarenju "Romeo i Julija" i "Red".

Pročitajte: Vezao me, hteo je da me uplaši- Glumica Mira Sorvino o zlostavljanju i mračnoj strani Holivuda

Guliver Getty Images

 

Iz prvog braka ima troje dece, kao i petoro unučadi. Jedna od njih je dobitnica Oskara Mira Sorvino, a takođe je režirao i glumio u filmu koji je napisala njegova druga ćerka Amanda. U istom filmu glumio je i njegov sin Majkl.

Neutešna glumica Mira Sorvino od oca se oprostila dirljivom porukom. 

Guliver Getty Images

 

"Moj dragi otac Pol Sorvino je preminuo. Moje srce je rastrgnuto - život prepun ljubavi, radosti i mudrosti sa njim je završen. Bio je najdivniji otac na svetu. Volim ga veoma mnogo. Tata, šaljem ti ljubav u nebo dok se  uzdižeš - napisala je slomljena od bola Mira, koja je javno 2017. godine progovorila o zlostavljanju koje je pretrpela od producenta Harvija Vajnstajna.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagain.rs hellomagazin

Najnovije vesti