Pol Sorvino besan: Ne bi bilo dobro da sretnem Vajnstina, ubiću ga! (video)

Pol Sorvino besan: Ne bi bilo dobro da sretnem Vajnstina, ubiću ga! (video)

Autor: | 04/01/2018

0

Glumac Paul Sorvino (78), otac oskarovke Mire Sorvino (50), kaže da je besan na producenta Harvija Vajnstina (65) i tvrdi da želi da ga ubije zbog seksualnog napastvovanja njegove ćerke. Mira se ovih dana pridružila holivudskim glumicama koje su objavile priču o neprijatnim susretima s Vajnstinom i optužila ga za zlostavljanje.

Mirin otac nije birao reči za vreme intervjua koji je dao američkim medijima.

- Ići će u zatvor taj ku*vin sin. To je najbolje za njega jer ne bi bilo dobro da ga sretnem. Ubiću ga, vrlo jednostavno - rekao je povređeni Pol.

Glumica je rekla da se 1995. Vajnstin iza ponoći pojavio ispred njenih kućnih vrata u Los Anđelesu. Atmosfera je bila zaista neprijatna pošto je, kako tvrdi, krenuo da je masira po ramenima. Otišao je tek kada je rekla da joj dolazi dečko.

Oskarovka, koja s glumcem Kristoferom Bakusom (36) ima ćerke Mateu (13) i Luciju (5) i sinove Džonija (11) i Holdena (8), veruje da je njena karijera otišla silaznom putanjom posle incidenta.

- Moja ćerka je divna i hrabra, a ta svinja će crći u zatvoru. Da sam barem znao ranije, stavio bih ga u invalidska kolica - zaključio je otac Sorvino.

 

Mirina sumnja o uplitanju Vajnstina u njenu karijeru  potvrđena je u decembru, kada je reditelj Piter Džekson (56) izjavio da su glumica Ešli Džad (49) i ona bile na producentovoj crnoj listi.

Vajnstina su za seksualno zlostavljanje ranije optužile Anđelina Džoli (42), Gvinet Paltrou (45), Salma Hajek (51), Rouz Mekgovan (44), Lena Hedi (44) i mnoge druge glumice i njegove saradnice. 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/cover