Njenu lepotu nažalost ništa ne može da vrati: Linda Evanđelista na svim naslovnim stranama, sud je rekao svoje

Njenu lepotu nažalost ništa ne može da vrati: Linda Evanđelista na svim naslovnim stranama, sud je rekao svoje

Autor: | 22/07/2022

0

Linda Evanđelista dobila spor protiv kompanije koja joj je uništila izgled

Jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena, Linda Evanđelista, poslednjih pet godina provela je daleko od očiju javnosti i to zbog trajne deformacije izazvane hirurškom intervencijom, o čemu je otvoreno govorila za magazin People.

Pročitajte: Fotografije ćete pogledati dva puta - Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

Instagram

 

Čak ni supermodeli nisu imuni na starenje, te je tako i Linda potražila pomoć kod estetskog hirurga. Naime, ona se podvrgla „CoolSculpting“ zahvatu, koji je alternativa liposukciji, koji je trebalo da joj smanji broj masnih ćelija, ali u njenom slučaju operacija ih je povećala.

Pročitajte: Potresna ispovest nekadašnje lepotice - Više ne ličim na sebe (Foto)

Instagram

 

„Ne prepoznajem se fizički, ali više ne prepoznajem ni sebe kao osobu. Ne gledam se u ogledalo. Osoba koju vidim u ogledalu ne liči na mene“, izjavila je Linda za magazin People.

Pomenuta procedura je Lindino telo učinila deformisanim i brutalno unakaženim, posle čega se nekadašnja manekenka odlučila da tuži kompaniju koja joj je uradila ovu intervenciju, a sud je doneo presudu u njenu korist.

Pročitajte: Linda Evanđelista konačno otkrila razlog neprepoznatljivog izgleda - Brutalno sam uništena, više ne ličim na sebe

„Zadovoljna sam što smo postigli nagodbu u slučaju „CoolSculpting-a“. Radujem se sledećem poglavlju svog života sa porodicom i prijateljima i srećna sam što ovo ostavljam iza sebe. Zahvalna sam na podršci koju sam dobila“, napisala je Linda na Instagramu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin