Linda Evanđelista konačno otkrila razlog neprepoznatljivog izgleda: Brutalno sam uništena, više ne ličim na sebe

Linda Evanđelista konačno otkrila razlog neprepoznatljivog izgleda: Brutalno sam uništena, više ne ličim na sebe

Autor: | 24/09/2021

0

Linda Evanđelista pre i posle fatalnog tretmana

Posle duge medijske izolacije i nemilosrdnih napisa o neprepoznatljivom izgledu, nekadašnji supermodel Linda Evanđelista rešila je da konačno progovori o svom problemu. O drastičnoj fizičkoj promeni oglasila se na svom „Instagram“ nalogu:

Guliver Getty Images/Michael Loccisano

 

- Danas sam se odlučila na veliki korak želeći da ispravim sve pogrešno i otkrijem šta sam sve prošla i držala samo za sebe više od pet godina. Svim mojim obožavaocima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih koleginica s kojima sam započela modnu priču bile više nego uspešne - razlog se krije u tome što me tretman „CoolSculpting“ brutalno uništio i uradio sve suprotno od onog što mi je obećano – napisala je Linda i dodala:

Pročitajte: Fotografije ćete pogledati dva puta - Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od ove lepotice

Profimedia

 

- Umesto da je smanjio moje masne naslage, on ih je povećao i ostavio me trajno deformisanom, čak i nakon što sam se podvrgla dvema bolnim, ali neuspešnim operacijama. Ostala sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, a o toj mogućoj posledici i riziku nisam bila upozorena pre tretmana. Zbog toga ne samo da sam ostala bez sredstava za život, nego sam zbog njega pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osećala najveći prezir.

Jedna od najuspešnijih i najuticajnijih manekneki svih vremena ispričala je kako ju je tretman „CoolSculpting“ uništio ne samo finansijski i fizički, već i psihički.

Pročitajte: Linda Evanđelista sve iznenadila - A sada je i zvanično, postala sam baka!

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

- U tom sam procesu postala samotnjak, a ovom tužbom želim da krenem dalje, skinem sa sebe tu sramotu i ispričam javno svoju priču. Umorna sam od ovakvog života. Volela bih da ponovo mogu da izađem iz kuće uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe.

Profimedia

 

Podsetimo, sa Naomi Kembel, Sindi Kraford, Kristi Tarlington i Tatjanom Patic, Linda Evanđelista činila je čuvenu petorku manekenki koje su suvereno vladale modnim pistama devedesetih godina. Još se pamti i prepričava njena izjava kako ne ustaje iz kreveta za manje od 10.000 dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još