Ivana Tramp: Donald je bio brižan tata, ali nikada nije menjao pelene svojoj deci (video)

Ivana Tramp: Donald je bio brižan tata, ali nikada nije menjao pelene svojoj deci (video)

Autor: | 27/11/2017

0

Prva supruga američkog predsednika kaže da je bio prezauzet poslom pa se nije baš posvećivao deci. Počeo je da ih doživljava tek kasnije.

- Voleo je decu, ali nije ih vodio u park i nije znao da se igra s njima - rekla je Ivana Tramp (68) o Donaldu Trampu (71) kao ocu. Prva supruga predsednika SAD-a, s kojim ima troje djce, tvrdi da on nikad nije imao vremena da im se posveti.

- Uvek je bio na telefonu i radio. Poslala bih decu u njegovu kancelariju. Oni bi se igrali lego kockama, a on bi telefonirao - ispričala je bivša češka manekenka u emisiji “Ray D’Arcy Show”. Dodala je kako Tramp nije znao da guguče niti je znao da na taj način razgovara s decom.

Ivana i Donald venčali su se 1977. godine, a razveli 1992. Na pitanje voditelja je li Donald Tramp bio tip očeva koji menjaju pelene svojoj deci, Ivana je odgovorila:

- O, ne, on to nikad nije radio. Nije ih menjao.

 

Kako su živeli u apartmanu koji se protezao na tri sprata, deca uopšte nisu bila na istom spratu s ocem.

- Poslala bih ih sa 26. na 28. sprat da pozdrave tatu pre nego što su išli u školu, a isto bih učinila i kad bi se vratili kući - ispričala je Ivana. Tramp, dodala je, sad bolje komunicira s decom.

- Kad su počeli  da razumevaju posao, stvorili su dobar odnos s njim - zaključila je Ivana.

Ona je objasnila i nesporazum koji se stvorio kada su svetski tabloidi preneli vest da je izjavila: "Ja sam prva dama..."

- Nikako, rekla sam ja sam prva Tramp dama. Prva sam Donaldova supruga i sa njim imam troje dece - rekla je ona, a na pitanje kako joj se čini Melanija, odgovorila je vrlo krako: "Ona radi vrlo dobro."

 

Pogledajte i kako je Ivana izgledala i šta je govorila nakon razvoda od Donalda.

hellomagazin.rs guliver/getty