Bilo je pitanje dana: Odluka Leone Paraminski zatekla javnost, sa ćerkom u naručju napustila Ameriku

Bilo je pitanje dana: Odluka Leone Paraminski zatekla javnost, sa ćerkom u naručju napustila Ameriku

Autor: | 21/07/2022

0

Odluka Leone Paraminski zatekla javnost

Glumica Leona Paraminski (42) ostvarila je svoj san kada je pre deset meseci u 42. godini postala majka devojčice Liv. Njena želja o roditeljstvu tinjala je godinama i mada je borba za potomstvo trajala dugo, imala je srećan kraj.

Pročitajte: Megan Markl pa ona - Leona Paraminski rodila ćerku, prelepo ime za dugo željenu devojčicu

Glumica, koja već osam godina sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Americi, spakovala je kofere i sa ćerkom stigla u Hrvatsku. U iskrenom intervjuu za hrvatsko izdanje magazina „Glorija“, Leona je otkrila da preslatka porodica ima velike planove.

Pročitajte: Leona Paraminski za novi HELLO! progovorila o čudnim snovima pred porođaj (foto)

‒ Mislim da ćemo se vratiti brže nego što smo mislili, bilo u Hrvatsku, bilo u neku drugu evropsku zemlju. U Americi nam fale bake i deke, dugo ispijanje kafe i šetnje Zagrebom koliko god bio nesređen. Evropski način života upisan nam je u genetski kod. Ovde su hrana i socijalni život kvalitetniji, a s Amerikancima je teško ostvariti dublji kontakt iako su na prvu loptu otvoreniji i veseliji od nas. Previše su nekako formalni i mi Evropljani uvek smo zanimljiviji njima nego oni nama. Dosta mi je i večnog kalifornijskog leta, želim da osetim druga godišnja doba ‒ rekla je Leona, koja ne planira da se uskoro vrati poslu, već želi da uživa u majčinstvu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti