Kao tinejdžerka: Leona Paraminski blista u šestom mesecu trudnoće (foto)

Kao tinejdžerka: Leona Paraminski blista u šestom mesecu trudnoće (foto)

Autor: | 21/05/2021

0

Trudna Leona Paraminski oduševila najnovijom fotografijom

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski (42), koja je igrala Milu, obožavali su muškarci u seriji „Budva na pjenu od mora“. Bila je ljubavnica Save Bačića, koga je tumačio Mima Karadžić, i jači pol ostavljala bez daha. Prefinjenom lepotom zavodi kako kameru, tako i muški pol, ali je srce svoje poklonila tridesetosmogodišnjem Tinu Komljenoviću.

Pročitajte: Mima Karadžić je ludeo za njom, a ona sada u petoj deceniji čeka prvo dete (foto)

Trudna Leona Paraminski ovih dana uživa u dalekoj Americi i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti prvo, dugo željeno dete. Glumica je pre nekoliko godina odlučila da promeni život iz korena, spakovala je kofere i sa suprugom se 2014. preselila u Ameriku. Dom u Zagrebu zamenila je luksuznom nekretninom u toploj Santa Barbari. Fotografiju na kojoj pozira u poodmakloj trudnoći Leona je objavila na društvenim mrežama i pokazala da u šestom mesecu izgleda savršeno. 

„Kad si u najlepšem 'stanju' i ništa drugo nije važno“, kratko je napisala Leona, koja je za hrvatske medije otvoreno pričala o borbi za potomstvo. Kako im nije uspevalo da bebu dobiju prirodnim putem, glumica i njen suprug, inženjer elektrotehnike, odlučili su da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti