Nije želela da se ubije: Ovo je razlog zbog kog je Bojana Šarac sebi slučajno oduzela život

Nije želela da se ubije: Ovo je razlog zbog kog je Bojana Šarac sebi slučajno oduzela život

Autor: | 20/07/2022

0

Smrt Bojane Šarac potresla javnost 

Bojana Šarac (28), manekenka iz spota "Maria" Relje Popovića izvršila je pre nekoliko dana samoubistvo. Bojana je sahranjena u ponedeljak u Sremskim Karlovcima i kako najnovije informacije govore, njena smrt nastupila je slučajno. 

Pročitajte: Ne daj Bože nikome - Oglasio se otac manekenke koja je izvršila samoubistvo

Instagram

 

Naime, njeni najbliži veruju da je ona želela da zaplaši dečka, s kojim je bila u dužoj vezi, i slučajno sebi oduzela život. Prema rečima izvora bliskog njenoj familiji, već neko vreme mu je pretila da će da napravi haos, ali nije precizirala i šta. Poslednjih meseci njih dvoje su imali nesuglasice, koje su uticale na njeno raspoloženje.

- Verujte mi da smo svi u šoku. Zbog ostalih članova porodice ne bih da otkrivam detalje jer je to divna familija i rod smo. Ona je živela u izobilju, ništa joj nije nedostajalo. Želela je samo da zastraši dečka sa kojim je godinama bila u vezi. Ne znam tačno koliko su zajedno, ali duži period je u pitanju, nezgodno je sad i da pitam. Kao i svaki par, imali su nesuglasice, ali tog kobnog dana, pre nego što se, kako porodica veruje, slučajno obesila, imali su čarke. Eto kako se završilo - priča izvor dnevnog lista Kurir.

Instagram

 

Smrt Bojane Šarac nikog nije ostavila ravnodušnim 

Prema njegovim rečima Bojanin dečko bio je na sahrani.

- On je nju obožavao. Plakao je kao kiša. Ugasio je profile na mrežama i ne verujem da će se povratiti od šoka godinama. Teško mu je ovo palo. Svima nama u familiji. Sada mnogi komentarišu, nagađaju, spekulišu, ali prema situaciji, kako je ispalo, najuži članovi sumnjaju da je želela sebi da oduzme život i tragično završi, nego se stvar otrgla kontroli i nije joj bilo spasa. Bar da je neko naišao u tom trenutku, ali sudbina, nažalost.

Pročitajte: Neopisiva tragedija - Manekenka iz spota Relje Popovića izvršila samoubistvo?

Instagram

 

Zbog situacije koja je specifična u slučaju smrti Bojane Šarac, urađena je i autopsija.

- Policija je tog dana došla kod njene bake i tražila Bojaninu majku. Nadležni organi nisu joj odmah saopštili tragičnu vest, već su sačekali da pronađu nekog od roditelja. Baka ih je uputila gde da pronađu njenu ćerku i onda su joj saopštili šta se dogodilo. Žena je počela da vrišti od bola i odmah je došla medicinska pomoć. Policija joj je i rekla da je neophodno da se uradi autopsija, koja je pokazala da je telo bilo potpuno čisto i da nema tragova u organizmu alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin