Tri godine kasnije krenula je ka njemu: Bojana Šarac 2019. smrt ovog poznatog momka teško je podnela (foto)

Tri godine kasnije krenula je ka njemu: Bojana Šarac 2019. smrt ovog poznatog momka teško je podnela (foto)

Autor: | 21/07/2022

0

Smrt Bojane Šarac koja se dogodila pre nekoliko dana, prema rečima izvora bliskog porodici nastupila je slučajno. Naime, njeni najbliži veruju da je ona želela da zaplaši dečka, sa kojim je bila u dužoj vezi, i slučajno sebi oduzela život. Prema rečima izvora bliskog Bojaninoj familiji, već neko vreme pretila mu je da će da napravi haos, ali nije precizirala šta. Poslednjih meseci njih dvoje imali su nesuglasice, koje su uticale na njeno raspoloženje.

Pročitajte: Nije želela da se ubije - Ovo je razlog zbog kog je Bojana Šarac sebi slučajno oduzela život

Instagram

 

Autopsija je pokazala da je telo bilo potpuno čisto i da u organizmu nema tragova alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci. Bojana je, nažalost, tragično izgubila život, a njenu manekensku karijeru podržavali su mnogi sa javne scene, pa se često pojavljivala u spotovima domaćih zvezda.

Pročitajte: Neopisiva tragedija - Manekenka iz spota Relje Popovića izvršila samoubistvo?

Instagram

 

Jedna od njih bio je i Dalibor Andonov Gru, čiju je smrt Bojana veoma teško podnela. Kada je saopšteno da je Gru izgubio život vozeći kajt na Dunavu tog kobnog 9. septembra 2019. godine Bojana je ostala nema. Od velikog prijatelja i saradnika istog trenutka se i javno oprostila i sve do poslednjeg dana tu objavu čuvala na svom profilu na „Instagramu“.

„Ja sam mislila da ćemo se još jako dobro sprdati na snimanjima. Ćao, Gru, bio si car“, napisala je Bojana pored zajedničke fotografije, ne sluteći da će samo tri godine kasnije krenuti ka njemu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin