Najlepši božićni poklon: Goca Božinovska postaje baka, Bojana Rodić trudna! (foto)

Najlepši božićni poklon: Goca Božinovska postaje baka, Bojana Rodić trudna! (foto)

Autor: | 08/01/2021

0

Bojana Rodić je trudna! Ovog puta nisu nagađanja, kao pre nekoliko meseci, već su prelepe vesti potvrdile obe porodice. Pevačica Goca Božinovska uskoro će po prvi put postati baka, a njen sin Mirko Šijan oduševljen je što će se ostvariti u ulozi oca. Od kako je sreo Bojanu, rođenu sestru Bogdane Ražnatović, znao je da je ona žena njegovog života. Priželjkivao je da Bojana ostane u drugom stanju, a snovi sada polako postaju java.

- Moj najlepši božićni poklon. Postajem tetka - oduševljeno je na svom "Instagramu" napisala treća sestra Rodić. Ona je objavila fotografiju pozitivnog testa na trudnoću i označila svoju sestru i budućeg zeta. Očigledno su Bojana i Mirko odlučili da Nataši prirede ogromno božićno iznenađenje, pa su test stavili ispod jelke. Kada je shvatila da u njihov dom stiže još jedna beba, porodica Rodić je skakala od sreće.

Pročitajte: Bogdana je sa Veljkom, Bojana sa Mirkom, a zašto Nataša Rodić nema dečka?

Bojana Rodić je trudna, a lepe vesti objavila je i porodica Šijan.

- Hvala ti, snajka! Stiže Šijan! Volim je od prvog dana, mnogo! Volim vas! - napisala je Zorana na svom "Instagram" profilu, vidno srećna i oduševljena.

Pročitajte: Bojana Rodić je trudna, oglasio se Mirko Šijan

I pevačica Goca Božinovska presrećna je što u njihov dom stiže beba.

- Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon. Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba - rekla je za Božinovska za "Kurir" i dodala:

- Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak. A ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde. A oni meni za Božić test za trudnoću - kroz osmeh je rekla pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Anronio Ahel/ATA Images