Goca Božinovska o ženi koja joj je uništila život: Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj

Goca Božinovska o ženi koja joj je uništila život: Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj

16/06/2017

0

Pevačica Goca Božinovska nije zaboravila kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male dece, ali vreme leči sve.

Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina Vukašina (17).

Pevačica je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice, ali konačno je odlučila da progovori, jer ima potrebu da razjasni celu situaciju.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje.

Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Goca Božinovska je u jednom intervjuu pre skoro 10 godina otkrila da je maltene i sama kriva što joj je Gorana otela Šijana:

- Bila je moja drugarica, učila je od mene kako da se našminka, kako se drže viljuška i kašika, čak sam je naučila kako da preotme muškarca od druge žene - rekla je tada pevačica.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages.

Najnovije vesti