Tek što je dobio drugo dete, sin Goce Božinovske doneo odluku koja je sve šokirala, Rodići uzeli stvar u svoje ruke

Tek što je dobio drugo dete, sin Goce Božinovske doneo odluku koja je sve šokirala, Rodići uzeli stvar u svoje ruke

Autor: | 08/05/2023

1

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, godinama je majci zadavao „glavobolje“, o čemu je ona otvoreno govorila u intervjuima. Voleo je da izlazi i da se zabavlja, menjao je devojke, a nije imao ni stalni posao.

Ata Images

 

Onda je upoznao Bojanu Rodić, oženio se i promenio život iz korena. Par je 2021. dobio sina Zorana, a ove godine, baš na rođendan Goce Božinovske, stigao je i drugi dečak, Vukan.

Pročitajte: Goca Božinovska oženila sina, gala svadba okupila pola estrade FOTO

Instagram

 
 

Otkako je postao muž i otac Mirko Šijan je drugi čovek, kažu oni koji ga poznaju. Njegova supruga potiče iz čestite i vredne porodice, a majka Danijela i otac Bogdan su kod svoje tri ćerke, Nataše, Bojane i Bogdane, od malih nogu razvili radne navike.

Mirko, koji se odlično slaže sa tastom i taštom, priključio se njihovom porodičnom biznisu. Sa Bojanom je zakupio tezgu na Bajlonijevoj pijaci i tamo lično prodaje piliće koji stižu iz Titela. Osim toga, kombijem razvozi meso do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima.

Pročitajte: Ovako se porađaju princeze - Mama Danijela otkrila sve detalje porođaja Bojane Rodić

Instagram

 

− Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja – izjavio je Mirko nedavno za Blic.

Priznao je i da piletinu nije jeo dok nije počeo da se zabavlja sa Bojanom, ali danas lako može da pogodi koja je prava, domaća, a koja kupovna.

Moji tast i tašta toliko su vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a, naravno, šta god treba, tu sam – poručio je sin Goce Božinovske, koji ima ogromnu podršku i pomoć od majke.

Instagram

 

S obzirom na to da žive pod istim krovom u Surčinu, Goca je tu da pričuva unuke, pa sin i snaja mogu nesmetano da rade i doprinose kućnom budžetu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti