Ovako se porađaju princeze: Mama Danijela otkrila sve detalje porođaja Bojane Rodić

Ovako se porađaju princeze: Mama Danijela otkrila sve detalje porođaja Bojane Rodić

Autor: | 10/02/2021

1

Vest da je Bojana Rodić trudna obradovala je sve članove porodice. Mirko i Bojana lepe vesti svima su saopštili na originalni način, a sada se postepeno pripremaju za najsrećniji dan u njihovom životu. Porođaj Bojane Rodić koštaće 4.000 evra, prenose domaći mediji. Bojana će se poroditi u privatnoj klinici u centru Beograda, u istoj klinici u kojoj se porodila Bogdana. Bojana će imati zaseban apartman, a da li će Mirko prisustvovati porođaju još uvek nije poznato.

Što u porodicu Rodić pristiže još jedno unuče, najsrećnija je baka Danijela, koja otkriva da su Bojana i Mirko venčanje planirali i pre nego što je Bojana porodici saopštila radosne vesti.

Pročitajte: Veljko i Bogdana kuću sa bazenom, a evo šta će Mirko i Bojana dobiti u miraz

Ata Images

 

 

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - istakla je Danijela, koja je oduševljena budućim zetom, a onda se osvrnula i na odnos sa prijama Cecom i Gocom.

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi - rekla je ona za "Kurir".

Pročitajte: Bojana Rodić oduševila - U ovom izdanju je još niste videli (foto)

Ćerke Danijele Rodić zaslužile su samo najbolje, pa će i Bojana imati tretman dostojan princeze, kako bi se nakon porođaja brzo oporavila i posvetila bebi, a od svekrve i majke imaće bezuslovnu pomoć i podršku.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti