Život posle razvoda: Jovana Jocić otvorila vrata svog novog doma, mama i ćerka dalje nastavljaju same

Život posle razvoda: Jovana Jocić otvorila vrata svog novog doma, mama i ćerka dalje nastavljaju same

Autor: | 13/07/2022

0

Dom Jovane Jocić oduševio 

Pevač Magla benda Vladan Savić odlučio je da se razvede od svoje izabranice Jovane Jocić sa kojom ima ćerku Anđeliju. Vladan i Jovana godinama su živeli u vanbračnoj zajednici, a venčanje su nekoliko puta odlagali zbog nepovoljne situacije sa korona virusom.

Do nedavno jedan od najskladnijih parova potvrdio je priču o razvodu, a Savić je putem svog Instagrama profila otkrio kako je došlo do kraha ljubavi.

Pročitajte: Više nije tajna - Rastali se Vladan Savić i Jovana Jocić, zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi

Instagram

 

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati - napisala je blogerka na svom Instagram nalogu, gde je upravo otkrila i da je otpočela novo životno poglavlje

Pročitajte: Ovo sigurno niste očekivali - Vladan Savić otkrio neobičan detalj veze sa Jovanom

Kako drugačije nego u novom domu. Prelep stan za dve princeze blogerka je opremila sa puno ljubavi i stila. 

"Ne mogu da vam opišem sa koliko uživanja i ljubavi smo Anđa i ja opremale naš mali kutak. Joooš puno toga nam ostaje da upotpunimo, ali ne žurimo, jer nam je srce puno i sa ovim", presrećno je napisala Jovana i pokazala delić svog raja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti