Više nije tajna: Rastali se Vladan Savić i Jovana Jocić, zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi

Više nije tajna: Rastali se Vladan Savić i Jovana Jocić, zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi

Autor: | 08/03/2022

0

Razvod Vladana Savića i Jovane Jocić više nije tajna

Pevač Magla benda Vladan Savić odlučio je da se razvede od svoje izabranice Jovane Jocić sa kojom ima ćerku Anđeliju. Vladan i Jovana godinama su živeli u vanbračnoj zajednici, a venčanje su nekoliko puta odlagali zbog nepovoljne situacije sa korona virusom.

Do nedavno jedan od najskladnijih parova potvrdio je priču o razvodu, a Savić je putem svog Instagrama profila otkrio kako je došlo do kraha ljubavi.

Pročitajte: Ovo sigurno niste očekivali - Vladan Savić otkrio neobičan detalj veze sa Jovanom

Instagram

 

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je Vladan na Instagramu i dodao:

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Pročitajte: Roditeljske "muke" - Šta rade Jovana i Vladan Savić kada mala Anđelija spava?

Instagram

 

Ovim povodom oglasila se i Jovana koja je istakla da sa Vladanom ostaje u dobrim odnosima i da će, kao i do sada, zajedno brinuti o naslednici.

- Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati - napisala je blogerka na svom Instagram nalogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti