Anastasija Ražnatović praznike provela daleko od porodičnog doma: Nećete verovati ko joj pravi društvo (foto)

Anastasija Ražnatović praznike provela daleko od porodičnog doma: Nećete verovati ko joj pravi društvo (foto)

Autor: | 09/01/2021

0

Porodica Ražnatović božićne praznike obično provodi na okupu, međutim, ove godine, za prazničnom trpezom nije bila mlada Anastasija. Lepotica je kako se čini u pratnji svoje majke, Svetlane Ražnatović otputovala na Kopaonik, posle novogodišnjeg dočeka. Iako je Ceca uživala u odmoru, vratila se kako bi se za Božić pričestila u Hramu Sveto Save i praznik provela sa porodicom.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović spremna je da se uda - Volela bih romantičnu veridbu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Njena naslednica ipak, odlučila je da ostane na Kopaoniku. Sada, umesto Cece, Anastasiji društvo pravi dečko Đorđe Kulić sa kojim je u višegodišnjoj vezi. Iako gotovo nikad ne deli fotografije na društvenim mrežama, u društvu svog dečka, tokom ovog zimovanja fotografisani su zajedno.

Naime, na ovom odmoru Anastasija Ražnatović i Đorđe Kulić imaju nesvakidašnje društvo. Na storiju Brenine snahe, Sandre Miljaković osvanula je fotografija na kojoj se ona i Viktor nalaze na planinskom ručku u društvu brojnih prijatelja, među kojima su i Anastasija Ražnatović i njen izabranik Đorđe.

Pročitajte: Poljubac u ponoć govori sve - Anastasija i Đorđe srećni i zaljubljeni (video)

Instagram story printscreen @sandramiljakovic

Iako je poznato da je Aleksandra Prijović Anastasijina dobra drugarica, ovoga puta, Prija uživa u porodičnom zimovanju sa sinom i suprugom. Međutim, čini se da su na njenom rođendanu Sandra i Anastasija sklopile poznanstvo, koje se nastavilo, pa su, kada se već nalaze na istoj destinaciji odlučile da par dana na zimovanju provedu zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Najnovije vesti