Porodica Ražnatović na crnogorskoj „svadbi veka”

Porodica Ražnatović na crnogorskoj „svadbi veka”

Autor: | 29/03/2015

0


Brano Mićunović udao je ćerku Andreu, a na velikoj svadbi u Bečićima odlično su se provodili Ceca, Dejan Savićević, Miroslav Ilić koji je i pevao, kao i visoki crnogorski funkcioneri.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić venčali su se u hotelu „Splendid”. Veselju je prisustvovalo više od 700 ljudi koji su zabavljali i posle ponoći iako je proslava počela oko 17 časova.  Među  zvanica je i Svetlana Ceca Ražnatović čija su deca od juče u Crnoj Gori dok je ona stigla danas u društvu sestre Lidije. Pevačica je ranije rekla kako na veselje dolazi kao gošća, ali je dodala da će rado zapevati ukoliko mladenci budu izrazili želju da je čuju.

Njen sin Veljko Ražnatović postavio je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pokazao kako se sredio za svadbu.


Mladin brat Đorđe postavio je nekoliko fotografija sa svadbenog veselja na svom Instagram profilu.

Zvanice koje su pristizale luksuznim automobilima odmah su išle  u podzemnu garažu, a među njima je bio i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Svetozar Marović je stigao sa svojom porodicom a potvrđeno je i da je pozvan i Milo Đukanović. Građansko venčanje je završeno nešto posle 17 sati. Mlada koja je nosila belu dugu venčanicu oldučila je da uzme muževljevo prezime. Kao što je i najavljeno, prvu pesmu kao supružnici Andrea i Miloš su odigrali uz „Poglede u tami” koje im je otpevao Sergej Ćetković.


Dok je Anastasija Ražnatović postavila fotografiju sa svadbenog veselja na kojoj pozira pored brata Veljka i dečka Kostadina Terzića i  jednu samo sa dečkom.

Među zvanicama našao se i nekadašnji fudbaler Dejan Savićević sa porodicom, a zajedničku fotografiju sa njegovom ćerkom postavila je Ceca na svoj Instagram profil.

Izvor: Blic
Foto: Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Anastasija Ražnatović / Instagram

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još