Anastasija Ražnatović spremna je da se uda: Volela bih romantičnu veridbu!

Anastasija Ražnatović spremna je da se uda: Volela bih romantičnu veridbu!

Autor: | 19/10/2020

0

Anastasija Ražnatović dečko ‒ jedan je od najtraženijih pojmova na „Guglu“. Mlada pevačica retko govori o svom dečku Đorđu Kuliću, sa kojim je u vezi već četiri godine. Privatni život i emotivnu vezu želi da zadrži za sebe. Ipak, Anastasija je rešila da otkrije kako i kada bi volela da se uda, s obzirom da joj to pitanje sve češće postavljaju.

‒ Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno ‒ rekla je Anastasija u emisiji „Sceniranje“, a potom je otkrila o kakvoj veridbi mašta.

Pročitajte: Kadar za prepričavanje: Koga ljubi Anastasija Ražnatović? (video)

‒ Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada vezu ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti ‒ dodala je Anastasija, koja sa izabranikom živi u Novom Sadu.

Na pitanje sa kim je Ceca bliža, sa Đorđem ili Bogdanom, Anastasija je kratko odgovorila:

‒ Snajka živi sa Cecom, pa su bliže. Đole i ja smo u Novom Sadu.

U jednom intervjuu za naš magazin Anastasija Ražnatović otkrila je da joj je dečko velika podrška, ali i zašto ga čuva od radoznalih pogleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 11, 2020 at 6:05am PDT

‒ Đorđe ne želi da bude u medijima, ne bavi se poslom koji podrazumeva javnost i nema potrebe da se eksponira preko mene, niti to želi. Poštujem njegovu odluku, a i sama verujem da je bolje da bar taj deo života sačuvam za nas dvoje.

U razgovoru za „Hello!“ otkrila je da je uz svog partnera odrasla.

‒ Zapravo, imala sam 18. Mogu vam reći da je vreme proletelo… Mislim da se osoba u suštini ne menja i da onaj ko je uz vas ne treba ni da pokušava da vas menja. Naravno, normalno je da se čovek, sam po sebi, promeni za četiri godine. Takođe, verujem da je veza s njim tome dosta doprinela, ali ne u smislu „menjanja moje suštine“, već sazrevanja. Đorđe je, ipak, stariji, iskusniji, a ja sam, htela ili ne, u hodu pored njega mnogo naučila i u neku ruku sazrela. Ne postoji ništa lepše nego kada u jednom trenutku shvatite da uz nekoga rastete, da vas konstantno motiviše da budete najbolja verzija sebe, da istovremeno budete svoji i prihvaćeni.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović iskreno o svojoj velikoj ljubavi - Đorđe je stariji i iskusniji, pored njega sam sazrela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 27, 2020 at 6:36am PDT

Sada kada znamo da su Anastasija Ražnatović i dečko Đorđe Kulić srećni, zaljubljeni i spremni da stanu na „ludi kamen“ s nestrpljenjem očekujemo dan kada će mlada pevačica izgovoriti sudbonosno „da“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram