Tajna njenog uspeha: Vesna Dedić udata za moćnika kog skriva od javnosti?

Tajna njenog uspeha: Vesna Dedić udata za moćnika kog skriva od javnosti?

Autor: | 30/10/2020

0

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić više puta govorila je o svom iskustvu razvoda kao i stresnom periodu, kroz koji je tada prošla. Na brak sa lekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim ima ćerku Lenku, stavila je tačku, kada je ljubav izbledela, a odnosi postali loši.

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak. - rekla je jednom prilikom za "Puls" Vesna.

Pročitajte: Vesna Dedić nikad provokativnija  One koje moj osmeh nervira častim ovom fotografijom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on Jul 4, 2020 at 4:51am PDT

Od trenutka kada je postala slobodna, Vesna nijednog partnera nije pokazivala javno. Upravo zato, nova tvrdnja koja je uzdrmala društvene mreže, zbunila je mnoge. Naime, sama Vesna podelila je jednu "twitter" objavu, u kojoj se tvrdi da je tajno udata za moćnika, koji joj pomaže u karijeri.

- Kod frizera brljam po Tviteru i Fejsbuku i saznajem ne samo da je "Balkanskom ulicom" grozna emisija, već i da sam nacionalista i udata za moćnog tipa!- napisala je Vesna uz fotografiju "twitter" objave koja tvrdi da Vesna ima muža.

- Svuda se ova crnogorska spisateljica zavuče. Pljuje po Srbiji, a iz iste ne izlazi. Muž joj ima veze, pa je ubacuje po tv stanicama sa svojom otrcanom i monotonom emisijom!

Čak je i sama voditeljka bila zbunjena ovom činjenicom, koja ju je nasmejala, a objava je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama. Ipak, Vesna Dedić svojim iznenađenjem potvrdila je da je reč o neosnovanom traču.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Najnovije vesti