Duga smeđa kosa, napadna šminka i rok bend: Ovako je Goca Tržan izgledala pre 28 godina, da li biste je prepoznali (foto)

Duga smeđa kosa, napadna šminka i rok bend: Ovako je Goca Tržan izgledala pre 28 godina, da li biste je prepoznali (foto)

Autor: | 26/06/2022

0

Goca Tržan nekad, da li biste je prepoznali

Pojedine žene stare kao vino, s godinama dobijaju zrelost, lepotu i kvalitet. Među njima je i Goca Tržan koja, na pragu svog 48. rođendana, izgleda bolje nego na početku karijere.

Pročitajte: 20 godina od koncerta za jednu osobu - Ovo je bivši dečko Goce Tržan, muškarac koji je zbog ljubavi ispraznio ceo Sava centar

Andreja Damnjanović

 

Iako se njeni debitantski koraci na muzičkoj sceni vezuju za “Tap 011”, pre toga je dve godine pevala u rok grupi “Distorzija”. Na Jutjubu se može naći njihov spot za pesmu “Budim se”, ali je Gocu teško prepoznati.

Pročitajte: Pre 32 godine bila je zgodna žena - Verovali ili ne ovo je Džulija Roberts danas (foto)

Youtube printscreen

 

Istina, moćan glas i energija, bili su i ostali njen zaštitni znak. Ipak, kada je reč o fizičkom izgledu, situacija je bitno drugačija. U to vreme Goca je imala dugu tamnu kosu i napadno se šminkala.

Pročitajte: Da li je prepoznajete? Devojčica sa slike danas ima milione, a njena skromnost i životni stil ne prestaju da intrigiraju javnost

Youtube printscreen

 

“Joj, stajlinga, majko moja. Ali, zato glas, svaka čast”, “ “To je prava Goca, a ne ovo sada”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod prvog video spota danas popularne pevačice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti