Šećer je učinio svoje, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Halida Bešlića

Šećer je učinio svoje, najnovije informacije o zdravstvenom stanju Halida Bešlića

Autor: | 01/07/2022

2

Zdravlje Halida Bešlića ozbiljno je narušeno. Pevač narodne muzike pre nekoliko dana je operisan u Sarajevu kada mu je ugrađen stent.

Pročitajte: Loše vesti - Halid Bešlić hitno operisan

ATA mages

 

Ova vest zabrinula je njegove brojne fanove, ali se brzo za sarajevski Avaz oglasila njegova supruga i poručila da se on dobro oseća.

- Lep pozdrav iz Sarajeva, hvala što pitate za moje zdravlje. Hvala Bogu, ja sam sada dobro. Operacija je prošla kako treba, dobro se osećam, nemam tegobe. Sada sam na kućnoj nezi i oporavak ide svojim tokom. Lekari su zadovoljni - rekao je danas Bešlić za Kurir.

Pročitajte: Halid Bešlić - Imam želju da snimim još jedan album, koji će sigurno biti poslednji

Inače, Halid se već godinama ima problem sa šećerom, a svojevremeno je za In magazin rekao kako pazi na svoje zdravlje i da je promenio način ishrane.

- Malo je šećer učinio svoje, pijem lekove, malo sam korigirao ishranu, večeru sam izbacilo, ne jedem više hleb - rekao je Bešlić.

Komentari (2)

Loading
Max 22:03 01.07.2022
Odgovori

Pa kako to?,do nedavno je reklamirao ljek za "sigurno izljecenje " dijabetesa. Inace treba stati na kraj ovima koji varaju bolestan narod raznim preparatima za "izljecenje"jer to je direktan udar na ljude koji se love za slamku .

Slavica 14:19 02.07.2022
Odgovori

Zelimo da zivite i pevate 💯🙏🧸🎼godina uvek cete biti najbolje svi vas volimo

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti