Greška lekara, osiguranje odbija da pokrije troškove: Životna borba Stefana Milenkovića, agonija duga godinu dana

Greška lekara, osiguranje odbija da pokrije troškove: Životna borba Stefana Milenkovića, agonija duga godinu dana

Autor: | 29/06/2022

2

Ispovest Stefana Milenkovića ledi krv u žilama

Koliko je veliki umetnik i koliko publika obožava Stefana Milenkovića videlo se pre  nekoliko dana, 21. juna, na maestralnom koncertu održanom na „Svetski dan muzike“ u okviru projekta „Rock El Casico“, kada je nastupio sa Neletom Karajlićem.

Pročitajte:  Ni mama, ni tata - Stefan Milenković otkrio koju reč je prvo izgovorio Nikola

Nebojša Babić

 

Iza prepoznatljivog osmeha svetski poznatog violiniste krije se bolna priča za koju javnost skoro i da nije čula. Kada mu je bilo trideset godina, suočio se sa stravičnom situacijom iz koje je na svu sreću izašao kao pobednik.

‒ Sa trideset godina imao sam ogroman problem sa kičmom. Proveo sam šest meseci ležeći na leđima. Nisam mogao da stojim, otkazao sam sve koncerte, razvio se strašan stres, anksioznost, prvi put sam osetio depresiju, kao da vas prekrije ćebe ‒ iskreno je ispričao Stefan u intervjuu za „Nedeljnik“.

ATA images

 

Ispovest Stefana Milenkovića podsetila na stare rane

Da stvar budu gora, situacija se neverovatno zakomplikovala.

‒ To se desilo početkom jula 2006. I trajalo je godinu dana. Otišao sam u bolnicu gde su zeznuli ceo proces i napravili medicinsku grešku. Osiguranje nije htelo da to pokrije. Taj oporavak i vraćanje u život posle operacije bili su teški. Od nekoga ko je fizički bio veoma aktivan stigao sam u stanje u kome sam se jedva kretao ‒ priznao je Stefan i otkrio da je godinu dana kasnije spoznao svoju veliku ljubav.

Pročitajte: Stefan Milenković ekskluzivno za HELLO! predstavlja sina Nikolu (foto)

Naime, iako se plašio visine, na nagovor prijatelja flautiste, skupio je hrabrost i usudio se na skok padobranom. Danas, petnaest godina kasnije i posle nekih šest stotina skokova priznaje:

‒ I dalje sam zaljubljen u nebo i taj sport. Kad skočiš iz aviona, to je čist poetički gest. Sve me to podseća na koncerte. Ta kombinacija između režima pripreme i potpune slobode.

 

Komentari (2)

Loading
Рашо 08:04 30.06.2022
Odgovori

Жао ми је Стефана али овде се пропушта једна веома важна ствар. Није објашњено да готово ни једно осигурање на свету не покрива ризик од падобранских скокова. То људи треба да знају јер после нема назад!

Umetnost 08:33 30.06.2022
Odgovori

Da si neka **** pevaljka I avion bi poslai po tebe I peMziju bi dobio

hellomagazin.rs Nebojša Babić

Slične Vesti