Epilog potresne ispovesti Žarka Lauševića: U crkvi uvek palim tri sveće, jednu za pokojnog oca, a druge dve...

Epilog potresne ispovesti Žarka Lauševića: U crkvi uvek palim tri sveće, jednu za pokojnog oca, a druge dve...

Autor: | 24/07/2022

0

Nova knjiga Žarka Lauševića otkrila nepoznate detalje

Žarko Laušević bio je na vrhuncu karijere kada je u leto 1993. godine, u Podgorici, sticajem nesrećnih okolnosti, hicima iz pištolja usmrtio dva muškarca, a jednog ranio.

Osuđen je na 15 godina, a potom na 13, da bi na kraju u zatvoru proveo četiri godine i sedam meseci. Na slobodu je pušten u februaru 1998. godine.

Pročitajte: Bila je tu kad je bilo najteže - Po izlasku iz zatvora Žarko Laušević utočište je pronašao u domu ove poznate glumice (foto)

Vesna Lalić

 

O tragičnom događaju, kao i o životu pre i posle boravka u zatvoru, proslavljeni glumac pisao je u četiri knjige. I skoro sa svake stranice provejava griža savesti zbog prerano prekinutih života i pitanje kakva bi im svima bila budućnost da im se kobnog dana putevi nisu ukrstili.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Žarka Lauševića živi u Americi, obrazovana je, lepa i nikada se ne eksponira u javnosti - Ovo je Jana (foto)

Promo

 

U poslednjoj knjizi koju je nedavno objavio, „Padre, idiote!“, Žarko Laušević odao je i veliku tajnu. Naime, priznao je da u crkvi uvek upali tri sveće. „Za oca i njih dvojicu“, naveo je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti