Romanu je prosio, a sa drugom čekao dete: Ovako danas izgleda kiparski advokat Fotos Pitađis, godine su učinile svoje (foto)

Romanu je prosio, a sa drugom čekao dete: Ovako danas izgleda kiparski advokat Fotos Pitađis, godine su učinile svoje (foto)

Autor: | 07/06/2022

0

Romana i Fotos – Kako danas izgleda kiparski advokat, fatalna ljubav srpske pevačice

Pre više od jedne decenije Romana Panić važila je za jednu od popularnijih pevačica na ovim prostorima, pa ne čudi što je postojalo veliko interesovanje i za njen emotivni život.

U to vreme rastala se od dečka sa kojim je godinama živela i uplovila u romansu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom. Upoznala ih je, pričalo se, Ceca Ražnatović kojoj je Fotos pomagao oko kupovine kuće u Aja Napi.

Pročitajte: Romana Panić potpuno iskrena - Sve što sam dobila od Fotosa je stalo, ali kupila sam sebi novo

Arhiva Hello!

 

Romansa je u početku nalikovala na bajku – Romana je putovala na Kipar, Fotos je dolazio u Beograd, i samo se čekao dan kada će zazvoniti svadbena zvona.

Umesto toga, usledio je raskid. Ispostavilo se da je Fotos slab na ovdašnje devojke, pa je pored Romane, bio u vezi i sa voditeljkom Jovanom Simić, koja mu je rodila sina.

U septembru 2016. godine oženio se glumicom Nikoletom Karom, ali brak nije opstao.

Pročitajte: Zbog jednog je završila u zatvoru, a sad ima drugog - Romana Panić ponovo zaljubljena? 

Printscreen

 
 

O Fotosu Pitađisu, baš kao i o Romani, dugo nije bilo nikakvih vesti. U centar pažnje vratilo ih je njeno hapšenje u Australiji, pod optužbom da je pljačkala bankomate.

Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što joj se dogodilo. Šta god da joj treba, gde god da se nalazi, tu sam za nju - izjavio je tada advokat, demantujući glasine da mu se bivša devojka obratila za pomoć.

Pročitajte: Romana Panić - Slučajan susret sa bivšim izabranikom Fotosom Pitađisom

Andreja Damnjanović

 

Fotos, ako je verovati informaciji na njegovom Fejsbuk profilu, danas živi u Atini. S obzirom da nije previše aktivan na mrežama, nema ni mnogo fotografija novijeg datuma. Godine su neminovno dodale koju boru, ali čini se da se nije mnogo promenio.

Facebook

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin