Romana Panić: Kraj romanse sa fudbalerom

Romana Panić: Kraj romanse sa fudbalerom

Autor: | 03/06/2014

0


Romana Panić ostavila je devet godina mlađeg dečka Zorana Šupića, fudbalera BSK Borča. Pevačica je stavila tačku na njihovu kratku vezu jer je shvatila da on ipak nije za nju, pošto se po mnogo čemu razlikuju.

- Romana ima svoje poglede na budućnost, dok Zoran ima sasvim druge ciljeve. Ona misli da on nije za nju i da je bolje da na vreme spreči probleme nego da posle bude kasno. Nije ga dovoljno dobro poznavala kad je ušla u vezu s njim, i to joj se obilo o glavu - rekao je naš dobro obavešten izvor i dodao da je fudbaleru smetala medijska pažnja koju je izazvala njihova veza.

- Šupić nije želeo da bude deo estradnog sveta, a paparaci su ih pratili na svakom koraku. To je za njega bilo previše i zato se složio s raskidom - završava naš izvor.

Pozvali smo Panićevu, koja nije želela mnogo da priča o ovome:
- Zorana nisam poznavala pre naše veze, ali kad sam ga upoznala, morala sam da ga ostavim da ne bih došla u priliku da uradim ili kažem nešto loše o njemu.

Šupić je takođe potvrdio naša saznanja.
- Romana i ja smo se razišli. Previše se pisalo o meni, a to nisam želeo. Mislim na neke stvari koje nemaju veze s njom. Neko je počeo da daje lažne izjave o meni. To mi se nije svidelo, a i nas dvoje se nismo slagali u nekim stavovima. Naša veza je definitivno završena priča, a ostali smo u korektnim odnosima - kaže Zoran.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin