Romana Panić: Slučajan susret sa bivšim izabranikom Fotosom Pitađisom

Romana Panić: Slučajan susret sa bivšim izabranikom Fotosom Pitađisom

Autor: | 30/11/2014

0

Pevačica Romana Panić ponovo je u kontaktu sa svojim starim i očigledno fatalnim partnerom Fotosom Pitađisom. Njih dvoje nedavno su se sastali u jednom beogradskom restoranu, gde su proveli prijatno veče, a društvo im je pravio i jedan pevačicin prijatelj. Zgodna brineta nije želela da komentariše ponovni susret sa kiparskim advokatom, i dok mediji pišu da su njih dvoje ponovo u vezi, ona tvrdi da romansa nije obnovljena i da je to bio samo slučajni susret.
- Nisam se pomirila sa Fotosom, ta veza je za mene završena pre skoro četiri godine. Susret sa njim u Beogradu bio je slučajan i prijateljski - kaže Romana za "Hello!".
Podsećanja radi, Fotos se pre dve godine oženio sa grčkom glumicom Nikoletom Karom, a sa Romanom je definitivno raskinuo 2011, mada su i pre toga nekoliko puta prekidali, pa obnavljali vezu. On je čak tokom njihove ljubavi dobio dete sa voditeljkom Jovanom Simić. Posle susreta sa nekadašnjim partnerom, Romana je posetila roditelje u Banjaluci sa željom da, dok traje medijska pažnja, uživa u sigurnosti porodičnog doma.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin