Pevačica pokazala skupoceni prsten: Ko je izabranik Romane Panić?

Pevačica pokazala skupoceni prsten: Ko je izabranik Romane Panić?

Autor: | 13/12/2019

0

Romana se verila, skupoceni prsten zasjao na ruci pevačice

Romana Panić, čiji hitovi su obeležili jedno vreme, potpuno se povukla sa medijske scene. Osim što je poželela da se odmori od reflektora i pažnje javnosti, pevačicu je jedan lepši povod naveo da se preseli u Italiju. Naime, šuškalo se da je u vezi sa italijanskim biznismenom, a sada je stigla i povrda - Romana se verila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Dec 12, 2019 at 1:38pm PST

Pevačica je stigla u Beograd, i odmah pokazala verenički prsten koji krasi njenu ruku.

O Romaninoj ljubavi sa italijanskim binismenom pisao je nedavno "Blic", koji iz izvora bliskog pevačici navodi da se preselila u Firencu i da tek povremeno dođe u Beograd i Banjaluku, kada se poželi prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Jul 13, 2019 at 1:16am PDT


— Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života. Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. — istakao je izvor blizak Panićevoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 27, 2019 at 6:03am PDT


Inače, Romana je prošle godine priznala da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke.

– Imala sam želju da imam svoje dece, ali kako godine prolaze, biću zadovoljna ako rodim jednom. Naravno, spremna sam da pravim decu samo sa onim pravim. Ako se on ne pojavi, razmišljala sam da usvojim dete. Raspitivala sam se već o proceduri i nadam se da neću imati nikakvih poteškoća da ispunim tu želju – rekla je Romana za domaće medije i dodala da bi dete podizala i bez muške ruke:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romana (@romana_panic) on Mar 8, 2018 at 10:56am PST


– Dete će mi nadoknaditi svu ljubav koja mi bude nedostajala sa muške strane. U životu sam volela i bila sam voljena, tako da zaista nemam za čime da žalim– rekla je ona tada.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Romana Panic
Tagovi: romana panić