Kad bi zidovi progovorili: Evo kakav odnos Suzana Jovanović zaista ima sa snajom Tijanom

Kad bi zidovi progovorili: Evo kakav odnos Suzana Jovanović zaista ima sa snajom Tijanom

Autor: | 06/06/2022

0

Snaja Suzane Jovanović dospela je u centar pažnje

Na glamuroznoj svadbi organizovanoj krajem maja okupila su se najpoznatija imena naše estrade, iako mladenci nisu javne ličnosti. Ipak, kad Suzana Jovanović i Saša Popović žene sina, za očekivati je da se među zvanicama nađu njihove brojne kolege i prijatelji iz muzičkog sveta.

Pročitajte: Majčino oko zaplakalo - Sin Suzane Jovanović oženio prelepu Tijanu, prvi ples će vam izmamiti suze (video)

Instagram

 
 

Danijel je pred oltar odveo svoju dugogodišnju izabranicu Tijanu, o kojoj svekrva ima samo reči hvale:

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu.

Pročitajte: Na dan kada se Danijel oženio njegov biološki otac učinio je ovo, Suzana sve priznala

Instagram

 

Mladi par upoznao se na poslu, tačnije u “Grandu”, gde je Danijel zaposlen kao ton-majstor, a Tijana radi kao šminkerka. Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije brojnih poznatih dama koje je ulepšavala pre nego što stanu pred kamere, a među njima su Ljiljana Blagojević, Dragana Katić, Iva Štrljić, ali i svekrva Suzana Jovanović.

Pročitajte: Svadbena zvona odjekuju - Presrećni Suzana i Saša potvrdili najlepše vesti, svaki roditelj živi za ovaj dan

Instagram

 
 

Inače, Tijana nije samo kreativna, već i obrazovana mlada žena, o čemu svedoči i informacija na njenom profilu da je diplomirani ekonomista.

“Snajka”, napisala je kratko Suzana, uz zajedničku fotografiju sa svadbe, na kojoj su zagrljene i nasmejane, a među brojnim čestitkama moglo se pročitati: “Srećna je kakvu svekrvu ima.”

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti