Ispovest Veljka Ražnatovića ledi krv u žilama: Neoprostivo je to što su nam uradili!

Ispovest Veljka Ražnatovića ledi krv u žilama: Neoprostivo je to što su nam uradili!

Autor: | 21/01/2021

0

Veljko Ražnatović već dvadeset i jednu godinu odrasta i živi sa samo jednom mišlju, o tome koliko sudbina nije bila fer prema njemu i njegovoj sestri Anastasiji. Naime, posle dužeg vremena, Veljko Ražnatović govorio je o Arkanu i o svakom danu, koji je proveo pitajući se gde mu je otac.

Veljko je prvi put javno ispričao kako je primi saznanje da njegovog oca više nema.

- Stalno sam pitao gde mi je tata, a mama i tetka nisu htele da me lažu, pa su mi priznale da je mrtav. To je bio šok za mene. To je šok za svako dete. Sreća pa sam bio baš mali. Ne želim da pričam o tome, to su teške teme, samo mi znamo kako nam je bilo. Ne mogu više ni da razmišljam o nefer stvarima koje su mi se dogodile. Sada je na meni da pružim sve svom detetu, da nastavim život dalje - ispričao je Veljko za "Hit Informer".

Pročitajte: Navršila se 21 godina od Arkanovog ubistva - Ceca, Veljko i Anastasija na Željkovom grobu (foto)

ATAImages

- Ne volim javno da govorim o tome, ali moram da priznam da nikad ne mogu istinski da im oprostim, iako znam da je oprost ključ čistog srca. Pošto to ne mogu da uradim, pomirio sam se sa tim što su mu uradili. Ne mogu ja da idem i da se svetim, moram da mislim na sebe, na porodicu, na dete koje imam - govorio je Veljko o Arkanu i ubistvu koje se dogodilo 15. januara 2000. godine.

Ipak, otkrio je da je neizmerno srećan što je posle svih godina patnje, njegova majka danas srećna.

- Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene - iskren je bio mladi bokser.

Pročitajte: Dok javnost bruji o Cecinom dečku, Veljko Ražnatović majci uputio jasnu poruku

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages