Zašto si toliko opterećena pokazivanjem vile: Đinu Džinović napali na Instagramu, ona im jednom rečenicom zapušila usta

Zašto si toliko opterećena pokazivanjem vile: Đinu Džinović napali na Instagramu, ona im jednom rečenicom zapušila usta

Autor: | 01/06/2022

4

Đina Džinović na udaru provokativnih pitanja - Zašto si toliko opterećena materijalnim

Lepa ćerka Harisa i Meline Džinović prava je zvezda Instagrama. Iako se legendarnom pevaču baš i ne dopada način na koji se osamnaestogodišnja Đina eksponira, priznata kreatorka nema ništa protiv njenih aktivnosti u virtuelnom svetu. Ali, pratioci na društvenim mrežama umeju da budu surovi, pa i da postavljaju provokativna pitanja...

Pročitajte: Pakuje kofere - Đina napunila 18 i već želi po svom, Haris joj izričito rekao NE! Melina na ćerkinoj strani

Instagram

 

“Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile?”, pitali su Đinu u nedavnom Q&A “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

- Ja smatram da nisam, možda grešim... Veoma sam srećna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram - ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, s kim, kako sam se obukla... I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, da pomažem životinjama i deci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale – objasnila je Đina.

Pročitajte: Veliko slavlje u porodici - Đina Džinović podelila prelepe vesti, Haris i Melina presrećni

Miloš Nadaždin

 

- Imam sreću da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 odsto stvari je iz Zare. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima, i draže mi je da za iste pare uzmem sedam top stvari u Zari, nego markirane pantalone koje ću jednom obući. 

Komentari (4)

Loading
Sarmica 14:35 01.06.2022
Odgovori

Vidi se po nacinu govora da je fino vaspitana.... ali se po izrecenom zakljucuje da nije mudra, podseca vrlo na mamu u nacinu misljenja. Zato su tu novci, da to nadoknade, nije ni prva ni poslednja. Bitno je da nije zla, a sad sto malo voli da se razmeće bogatstvom, ne uzmimo joj za zlo. Mlada je.

Nataša 11:36 02.06.2022
Odgovori

Realno, svako se hvali onim što ima. Samo oni koji su pametni i stvarno uspešni,oni se ne hvale.Zato čitaj ovo između redova.

Sasa 20:05 02.06.2022
Odgovori

Ih..pa strašna si...snimaj jos malo dok se neudaš.. onda gotovo.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti