Dok se drugi smrzavaju, ona ga baš živi: Ćerka Harisa Džinovića svima napravila zazubice slikama sa odmora

Dok se drugi smrzavaju, ona ga baš živi: Ćerka Harisa Džinovića svima napravila zazubice slikama sa odmora

Autor: | 16/01/2024

0

Ćerka Harisa Džinovića odmara u toplijim krajevima

Iako je januar idealna prilika da se uživa u zimskim čarolijama na brojnim planinama, pojedini se ipak odlučuju da se sklone od hladnoće i ovaj mesec provedu na peščanim plažama i vrelom suncu. Da skijanje zameni plivanjem odlučila je i Đina Džinović, koja januarske dane provodi, ni manje ni više, nego na Maldivima.

Instagram

 

Ćerka Harisa Džinovića redovno obaveštava pratioce o svakom svom koraku pa ni putovanja nisu izuzetak, posebno kada su ovako luksuzna.

Pročitajte: Uživanje sa mamom - Katja Lazukić je prava princeza na snegu, Bekvalčeva potpuno podetinjila

Maldivi su izuzetno popularna destinacija za mnoge poznate ličnosti, a Đina je odlučila da baš ovde pobegne od hladnoće koja joj sigurno ne prija.

Instagram

 

Đina je pokazala prelepi rizort u kome uživa u toplom moru i sunča se dok brojne druge poznate ličnosti ovo vreme provode na snežnom pokrivaču.

Instagram

 

Posebno je bila oduševljena životinjskim svetom, poput kornjača i raža, koje je imala prilike da vidi na brojnim krstarenjima.

Instagram

 

Ćerka Harisa i Meline Džinović poznata je i kao veliki gurman, tako da su i na putovanjima neizostavne razne delicije koje su sigurno preukusne.

Instagram

 

Nema sumnje da je Đina napravila zazubice mnogima koji prate njen profil i da će možda za sledeće zimovanje razmisliti o toplijim krajevima.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti