Sahrana Igora Starovića, suze niko ne može da zadrži: Porodica i prijatelji nemi od bola (foto)

Sahrana Igora Starovića, suze niko ne može da zadrži: Porodica i prijatelji nemi od bola (foto)

Autor: | 21/05/2022

0

Sahrana Igora Starovića u Beogradu

Frontmen grupe „Divlji Kesten“, Igor Starović, danas je ispraćen na večni počinak. Na groblju Lešće oko 12 časova održano je opelo, a potom i sahrana. Reči podrške i saučešća primala su pevačeva neutešna braća Boris, Aleksandar i Andrej.

Pročitajte: Velika tuga - Preminuo Igor Starović u 56. godini života

Ata Images

 

Sahrani su prisustvovali brojni prijatelji i kolege među kojima su bili Milan Đurđević iz benda Neverne bebe, kao i Igorova kuma Zorana Pavić. Tokom čitavog obreda ona nije mogla da sakrije suze i tugu. Nažalost, pevačeva bivša ljubav Dragana Katić, nije se pojavila iako su je svi očekivali.

Pročitajte: Pravi razlog raskida tek nedavno otkriven - Dragana Katić se potresnim rečima oprostila od svoje velike ljubavi Igora

Ata Images

 

Igor je preminuo u 58. godini nakon kratke borbe sa bolešću. Muzičaru je, naime, pukla aorta, te je bitka za njegov život trajala pet dana. U jednom trenutku on se osetio dobro, zapravo drastično bolje, ali je kasnije toga dana iznenada ipak preminuo na Drugoj hirurškoj klinici. Ostavio je neutešne brojne fanove, kolege, rodbinu i prijatelje, koji će ga pamtiti po šarmu, širokom osmehu i pitomoj prirodi.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti