Velika tuga: Preminuo Igor Starović u 56. godini života

Velika tuga: Preminuo Igor Starović u 56. godini života

Autor: | 17/05/2022

0

Preminuo Igor Starović 

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas posle kraće bolesti, u 56. godini, potvrđeno je za Novosti iz porodice popularnog pevača. 

Kako Kurir saznaje Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

Pročitajte: Igor Starović - Edin Škorić mi je spasao život

ATA Images

 

Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Snimili su hitove "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika" i  "Kristina".

Grupa je uživala veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje i sveta, osvajali brojne muzičke nagrade. Pre nepunih godinu dana Igor i grupa "Divlji kesten" dobili su priznanje "Beogradski pobednik" za "doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici".

Promo

 

Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka. Njegova emotivna veza sa voditeljkom Draganom Katić privukla je dosta medijske pažnje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin