Nije imala detinjstvo kao ostala deca: Majka je ostavila sa 3 meseca, a ovo je otac Milice Pavlović (foto)

Nije imala detinjstvo kao ostala deca: Majka je ostavila sa 3 meseca, a ovo je otac Milice Pavlović (foto)

Autor: | 16/03/2022

3

Otac Milice Pavlović konačno u javnosti

Iako nije imala detinjstvo poput većine dece, Milica Pavlović nikada se nije žalila na „lošu sudbinu“. Štaviše, u svakom intervjuu isticala je da je neizmerno srećna što je odrastala uz baku i dedu, koji su je beskrajno voleli i naučili svemu što je važno.

Pročitajte: Čista emocija - Milica Pavlović jednim videom rasplakala javnost, onaj ko nema roditelje razumeće je u potpunosti

Instagram

 

Milica je rođena u Švajcarskoj, ali se već sa tri meseca, kada su joj se roditelji razveli, preselila u mesto Donji Bunibrod, kod Leskovca, gde su živeli baka Rada i deda Vladimir. Majka Mirjana nije se previše interesovala za devojčicu, a pevačica je jednom prilikom priznala da deset godina nisu bile u kontaktu. Sa ocem Dragoslavom, koji je ostao u Švajcarskoj, u boljim je odnosima, iako se on u međuvremenu ponovo oženio i zasnovao novu porodicu.

‒ Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem, sa kojim se odlično slažem i često smo zajedno ‒ ispričala je Milica u jednom intervjuu. 

‒ Tata ne voli što sam pevačica. Znam da bi više voleo da imam neki stalan posao sa normalnim radnim vremenom.

Pročitajte: Milica Pavlović - Sa majkom se nisam čula deset godina, naučena sam da budem borac

Privatna Arhiva

 

‒ Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Svu ljubav nadoknadili su mi baka i deka. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Ipak, oduvek se znalo ko su mi otac i majka, i o njima se u kući uvek najbolje govorilo. Ne želim da neko pomisli da se otac nije brinuo za mene. Dolazio je stalno i izdržavao celu porodicu. Ipak, nije mu bilo pravo kad sam mu rekla da se poseban osećaj koji imam sa bakom i dedom gradi godinama ‒ priznala je pevačica. 

Instagram

 

Deda Vladimir preminuo je u novembru 2020. godine, a Milica je dovela baku u Beograd kako bi joj bila u blizini. Pošto je ona u međuvremenu obolela od Alchajmerove bolesti, smestila ju je u dom i obezbedila joj najbolju negu. Porodična kuća nadomak Leskovca ostala je prazna. 

Pročitajte: Milica Pavlović praznik provodi sa porodicom - Tužan dan, suočavam se sa najvećim strahom

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
Milena 04:46 17.03.2022
Odgovori

Bravo Milice tako se ponašaju ljudi koji ne zaboravljaju ko ih je podigao i odhranio.

Gaga 11:47 17.03.2022
Odgovori

Milice ti si anđeo, takvo poštovanje prema babi i dedi retko ko ima. Da si živa i zdrava 100 g.

Xy 19:03 17.03.2022
Odgovori

Bravo za takvu unuku. Trebali bi se svi nadgledati nanju u danasnje doba. Pozdrav iz Slovenije.

hellomagazin.rs hellomagazin