Editu Vučković svetla reflektora ne zanimaju: Sa Aljošom je pola veka, rodila mu je dve ćerke i nikada se nije pojavila u javnosti

Editu Vučković svetla reflektora ne zanimaju: Sa Aljošom je pola veka, rodila mu je dve ćerke i nikada se nije pojavila u javnosti

Autor: | 10/05/2022

0

Supruga Aljoše Vučkovića enigma za javnost, ko je tajanstvena Edita

Jedan od omiljenih glumaca sa ovih prostora Aljoša Vučković pre nekoliko godina suočio se sa opakom bolešću, posle čega se povukao iz posla. Srećom, taj period je iza njega, pa iako ne glumi, već uživa u zasluženoj penziji, publika ga nije zaboravila.

Pročitajte: Prvo javno pojavljivanje Aljoše Vučkovića nakon opake bolesti! Glumac potpuno promenio lični opis (foto)

Boško Karanović

 

U karijeri je ostvario na desetine uloga, a mnogi smatraju da mu je najveću popularnost doneo doktor Ivo Lukšić u seriji „Bolji život“. Ne mali broj žena dugo je uzdisao za naočitim Aljošom, koji je, osim gospodskom pojavom, pažnju privlačio i šarmom karakterističnim za Dalmatince.

Pročitajte: Neuzvraćena ljubav - Željko Mitrović je nju prvi odveo do oltara, a onda joj je Aljoša Vučković slomio srce (video)

Youtube printscreen

 

U Beograd je došao iz Splita, ovde je diplomirao i oženio se. Supruga Edita, sa kojom je pola veka, završila je studije nemačkog i engleskog jezika, a radila je kao profesor i prevodilac. Starija ćerka Leana rođena je 1979, dok je Lara sedam godina mlađa.

Pročitajte: Bolest je prošlost - Aljoša Vučković izgleda kao dečko

Facebook

 

Aljoša je retko javno priča o porodičnom životu, ali ostao je zabeležen njegov odgovor iz intervjua koji je dao 1991. godine. Na pitanje gde živi, otkrio je:

‒ Zahvaljujući pokojnom dedi moje supruge, koji je pre šezdeset godina napravio kućicu na Topčiderskoj zvezdi, u mirnom kraju punom zelenila, adaptirali smo svojim sredstvima potkrovlje koje ljubomorno čuvamo za sebe. To nije prostor za prikazivanje već za življenje. Uklopili smo stari i novi stil, već prema postojećim okolnostima, i jako smo srećni što smo uopšte imali šta da adaptiramo. U stanu imamo puno zelenila, a ispred kuće prelepu baštu.

Pročitajte: Sreli su se pre 30 godina - Supruga Mikija Manojlovića njegova je koleginica, da li ste znali da je to ona?

ATA Images

 

Tom prilikom ispričao je da obožava da kuva.

‒ Jedva čekam da supruga ode na posao i da ostanem sam u kuhinji. Pripremam dobro sva jela, kuvana naročito. Moja kuhinja je stekla dosta poklonika, a i prijatelji često navrate.

Pohvale za uvek besprekoran izgled, rekao je, pripadaju njegovoj supruzi.

‒ Ona mi pomaže u odabiru odeće. Ja sam malo „prekomotan“ po tom pitanju. Volim sportsku odeću, a za zaista elegantnu garderobu čovek danas mora da potroši čitavo bogatstvo, a ja ga nemam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin