Niko je nikad nije video: Pogledajte kako izgleda žena Aljoše Vučkovića, da li ste je ovako zamišljali FOTO

Niko je nikad nije video: Pogledajte kako izgleda žena Aljoše Vučkovića, da li ste je ovako zamišljali FOTO

Autor: | 09/08/2023

0

Žena Aljoše Vučkovića decenijama intrigira javnost

Aljoša Vučković može da se pohvali podužom listom zapaženih uloga. Iako je u zasluženoj penziji, a odmara se i od borbe protiv opake bolesti, publika nije zaboravila jednog od omiljenih glumaca ovih prostora.

Ata Images

 

Naočiti Dalmatinac i danas osvaja džentlmenskim manirima i šarmom, a srce mu je pre više od pola veka osvojila Beograđanka Edita, koja je radila kao profesorka i prevodilac.

Pročitajte: Editu Vučković svetla reflektora ne zanimaju - Sa Aljošom je pola veka, rodila mu je dve ćerke i nikada se nije pojavila u javnosti

 

Tokom višedecenijske karijere Aljoša je uspevao da sačuva privatni život do takvih razmera da su široj javnosti jedva dostupni čak i osnovni biografski podaci. No, zna se da on i Edita imaju dve ćerke. U jednom intervjuu navedeno je da se starija Leana bavi glumom, dok sedam godina mlađa Sara svira klavir.

Nada

 

Ni potraga za porodičnim fotografijama nije laka. Na Instagramu se može pronaći jedna zajednička, snimljena 2004. za „Bazar“. Žive u mirnoj ulici ispod Topčiderske zvezde, a životni prostor opremili su po svojoj meri, sa mnogo ukusa.

Pročitajte: Pobedio opaku bolest - Aljoša Vučković ponovo na malim ekranima, nećete verovati kako sada izgleda FOTO

 

− Zahvaljujući pokojnom dedi moje supruge, koji je pre šezdeset godina napravio kućicu na Topčiderskoj zvezdi, u kraju punom zelenila, adaptirali smo svojim sredstvima potkrovlje koje ljubomorno čuvamo za sebe. To nije prostor za prikazivanje već za življenje. Uklopili smo stari i novi stil, već prema postojećim okolnostima, i vrlo smo srećni što smo uopšte imali šta da adaptiramo. Ispred kuće je prelepa bašta – otkrio je glumac jednom zgodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Istom prilikom ispričao je i da obožava da kuva.

− Jedva čekam da supruga ode na posao i da ostanem sam u kuhinji. Pripremam dobro sva jela, kuvana naročito. Moja kuhinja je stekla dosta poklonika, a i prijatelji često navrate.

Pohvale za uvek besprekoran izgled, rekao je, pripadaju supruzi.

− Ona mi pomaže u odabiru odeće. Ja sam malo „prekomotan“ po tom pitanju. Volim sportsku odeću. Za zaista elegantnu garderobu čovek danas mora da potroši čitavo bogatstvo, a ja ga nemam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images