Kakve sjajne vesti: Aljoša Vučković pobedio bolest, izgleda neverovatno (foto)

Kakve sjajne vesti: Aljoša Vučković pobedio bolest, izgleda neverovatno (foto)

Autor: | 13/07/2021

6

Povratak Aljoše Vučkovića

Aljoša Vučković (74) krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću i da se na neko vreme povukao iz javnog života. Glumac je bio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak. Po izlasku iz bolnice za medije je iskreno rekao kako se oseća.

Pročitajte: Kandže zle sudbine - Aljoša Vučković borio se do poslednjeg atoma snage da sačuva ćerkin život

‒ Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim ‒ rekao je tada Aljoša Vučković za „Avaz“. Godine su prošle, a glumac se uopšte nije pojavljivao u medijima. Supruga Edita, kao i ćerke Leana Sara pružale su mu najveću podršku, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

ATA Images

 

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama „Dođi juče“ i „Azbuka našeg života“, za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić-Mojsilović. Obe serije emitovaće se na jesen.

Povratak Aljoše Vučkovića i u Atelje 212

Aljošino poslednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja „Ja, Feđica“, posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost. Glumac sjajno izgleda, polako se vraća u top-formu, a sve češće se može videti i u Ateljeu 212, gde je proveo radni vek.

Pogledajte kako sada izgleda Aljoša.

ATA Images

 

ATA Images

 

 

Komentari (6)

Loading
Gavrilo 08:23 14.07.2021
Odgovori

Bravo majstore.... To je lepa vest. Svaka čast. Znajući kako je teško, kako se predaju ljudi ikako je kad padnes...to samo njegova duša zna i porodica... Bravo. Vredi svaki minut biti sa porodicom... Vidi se da si dobro... Guraj napred sad...

Vidosava Ošmjanski 17:15 14.07.2021
Odgovori

Drago mi je za Aljošu, moj komšija, baš sam se bila rastužila kad sam čula da je bolestan, na pijaci sam ga srela i iznenadila se. Divan je je to čovek i veliki glumac. Daj mu zdravlja Bože neka nas još dugo zabavlja💕

Covjek 22:02 14.07.2021
Odgovori

Dragi nas Aljosa,sretan ti oporavak,zelim ti brzo ozdravljenje,divna vijest za ovog naseg vrhunskog glumca

Slavica 08:08 16.07.2021
Odgovori

Bravo Aljoša. Glavu gore i razumno u nove pobede. Sve najbolje!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti