Ivana Banfić posle teške povrede u Survivoru hitno operisana: Hodam uz pomoć štaka...

Ivana Banfić posle teške povrede u Survivoru hitno operisana: Hodam uz pomoć štaka...

Autor: | 27/04/2022

0

Ivana Banfić hitno operisana

Hrvatsku pevačicu Ivanu Banfić gledali smo u rijalitiju Survivor koji je, spletom nesrećnih okolnosti, morala da napusti i pre eliminacije, budući da je u Dominikanskoj republici zaradila ozbiljnu povredu zgloba. Čim se vratila u Zagreb po hitnom postupku završila je na operacionom stolu.

Pročitajte: Razvod, alkohol, lečenje, pobačaj - Ivana Banfić glamur je zamenila selom, tek sa njim život joj je dobio smisao (foto)

Survivor printscreen

 

- S obzirom na to da je operacija prošla dobro, trenutno prolazim kroz oporavak, rehabilitaciju i terapije. Zasad hodam uz pomoć štaka, mirujem i odmaram, kako bih što pre mogla da se vratim uobičajenom životnom ritmu koji je ispunjen raznim fizičkim aktivnostima – ispričala je Ivana Banfić za Večernji list.

Pročitajte: Boki Perić tri meseca provešće u Dominikanskoj Republici, ali nije sve kao u raju - To nisu obični ujedi

Survivor printscreen

 

Velika muzička zvezda devedesetih otkrila je i šta ju je motivisalo da se u 53. godini upusti u avanturističko takmičenje koje zahteva ozbiljnu fizičku spremnost.

- Preživljavanje u prirodi nije mi problem, imala sam takvih iskustava kroz život. Prošla sam iskustvo džungle u Peruu, plovila po Amazonu i spavala u Amazonskoj prašumi. Prošla sam Indiju, spavala u pustinji s kamilama. Navikla sam na veliku količnu stresa kroz život, mogu bez hrane, na bube i komarce sam takođe navikla jer sam živela pored reke Kupe. Rekreativno se bavim fitnesom ceo život, a u poslednje vreme sam više vežbala jogu. Igre koje sam videla u drugim Survivorima nisu mi izgledale toliko zahtevno preko malih ekrana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti