Razvod, alkohol, lečenje, pobačaj: Ivana Banfić glamur je zamenila selom, tek sa njim život joj je dobio smisao (foto)

Razvod, alkohol, lečenje, pobačaj: Ivana Banfić glamur je zamenila selom, tek sa njim život joj je dobio smisao (foto)

Autor: | 16/03/2022

0

Život Ivane Banfić mnoge oduševljava

Velika zvezda devedesetih i jedna od u to vreme najatraktivnijih pevačica u regionu ponovo nam se našla na radaru. Ivana Banfić, nekad poznata i kao I. Bee, ovog puta mora da se bori za opstanak daleko od civilizacije, kao učesnik rijalitija „Survivor“. No, verujemo da joj uslovi života u izolovanom delu Dominikanske Republike neće teško pasti... Nešto slično poslednjih godina „trenira“ na selu, gde živi sa porodicom, daleko od estrade, medija i javnosti.

Pročitajte: Bila je velika zvezda devedestih, danas čisti štalu i sadi beli luk! Život Ivane Banfić promenio se iz korena - Treba prehraniti porodicu

Instagram

 

Retko se pojavljuje u medijima, mada sa njenog „Instagrama“ možemo da saznamo sve što nas zanima. Na primer, da u 52. godini i dalje izgleda naučnofantastično i da je majstor za seoske poslove.

Ovo je obeležilo život Ivane Banfić 

Iza hrvatske muzičke zvezde su turbulentne decenije. Udala se 1993. godine za menadžera Roberta Magića, koga je poznavala od tinejdžerskih dana, ali priča nije uspela. Razveli su se 2005. Razočarana, upala je u kandže alkohola, a i karijera je krenula nizbrdo. Ipak, sa bivšim suprugom ostala je u bliskim odnosima i upravo joj je on pružao najveću podršku dok se lečila na klinici za odvikavanje. A onda je počeo novi život... Bolje rečeno ‒ nova ljubav, Kruno Ladišić, kome je sudbonosno „da“ izgovorila 2008. godine, nakon što ju je zaprosio na duhovnom putovanju po Indiji. Bio je to početak Ivaninog preporoda.

Pročitajte: Ivana Život Ivane Banfić u teškoj fazi - Pevačica iskreno o razvodu i gubitku bebe

Muzika više nije bila u prvom planu, već želja da postane majka. Međutim, prvi pokušaj nije prošao dobro ‒ doživela je spontani pobačaj.

‒ Prihvatanje onog što se dogodilo bilo je teško i bolno, ali ja sam borac. Isplakali smo se i otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra. Zapalila sam sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – ispričala je jednom prilikom.

 

 

Život Ivane Banfić konačno je dobio smisao 

Imala je komplikacije zbog nekih estetskih zahvata i ponovo se sklonila od svih. Srećom, drugi pokušaj da dobije dete bio je uspešan. On se zove Jan i ima 12 godina.

‒ Suočila sam se sa drugom trudnoćom, ali i strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru.

Pročitajte: Ispovest Ivane Banfić - Došla sam do trenutka u kom više nisam znala ko sam

 

 

Zgodna pevačica sa suprugom i sinom živi u Staroj Drenčini, u blizini reke Kupe. Mala oaza mira u šumici, možda baš onoj koju je svojevremeno opevala u istoimenom hitu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti