Bila je velika zvezda devedestih, danas čisti štalu i sadi beli luk: Treba prehraniti porodicu

Bila je velika zvezda devedestih, danas čisti štalu i sadi beli luk: Treba prehraniti porodicu

Autor: | 25/01/2022

2

Ivana Banfić danas živi daleko od glamura estradne scene

Sećate li se velikih dens hitova iz devedesetih, „Šumica“, „Imam te“, „Na moj znak“, i zgodne pevačice koja ih je izvodila pod nadimkom I. Bee? Kasnije se Ivana Banfić okrenula nešto drugačijem žanru, snimila duet sa Dinom Merlinom („Godinama“), a onda nam se izgubila iz vida.

Pročitajte: Najpoznatije bliznakinje kamere su obožavale, a onda su nestale - Ivana i Bojana danas žive daleko od očiju javnosti

Instagram

 

Gde je i šta danas radi nekad velika pop zvezda? Nismo morali mnogo da istražujemo, sve se lako otkrije ako ste aktivni na društvenim mrežama. Tako je zgodna pevačica nedavno objavila fotografije sa mesta koje nimalo ne liči na glamurozne muzičke pozornice ili televizijske studije. Ovog puta zatekli smo je u – štali.

Pročitajte: Dok poznati ovih dana uživaju na Maldivima, Marija Petronijević pokazala kako živi na selu

Instagram

 
 

Pre nekoliko godina Ivana se sa porodicom preselila u Staru Drenčinu, kod Siska. Seoski život očigledno joj prija, a i seoski radovi.

„Samo prirodno!“, napisala je pored „pastoralnog“ prizora, pokazavši da se za ovo vreme koliko je nema u žiži javnosti prilično izveštila u čišćenju štale. Kosu je vezala u rep, obula gumene čizme, dohvatila lopatu i – eto odlične vežbe za jačanje tela, a i duha.

Pročitajte: Ivana Banfić o razvodu i gubitku bebe - Bilo je teško, u molitvi sam pronašla mir

Instagram

 

- S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla, umesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u prodavnicama je sve manje namirnica, treba prehraniti porodicu i dizati imunitet – napisala je uz fotografiju na kojoj obrađuje baštu i sadi beli luk.

Ivana Banfić danas srećnija je nego u vremen najveće slave.

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti