Pola veka dele dobro i zlo: Ovo je hrabra supruga Vanje Bulića, život joj je visio o koncu kada je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu

Pola veka dele dobro i zlo: Ovo je hrabra supruga Vanje Bulića, život joj je visio o koncu kada je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu

Autor: | 26/04/2022

0

Supruga Vanje Bulića jedva je preživela gubitak bebe

Vanja Bulić, novinar, pisac i televizijski voditelj, može se pohvaliti jednim od najdugovečnijih i najuspešnijih brakova na javnoj sceni. Sa suprugom Slađanom već pet decenija deli dobro i zlo.

- Oženio sam se sa dvadeset osam godina, kao zreo čovek. Prethodno smo bili u vezi tri godine, a ja sam u tom periodu i služio vojsku. Dobro smo se poznavali i oboje smo spremni ušli u bračnu zajednicu. Celo moje društvo je takvo, imamo samo jednog razvedenog drugara sa čijom bivšom ženom se, takođe, svi iz ekipe družimo - kaže Vanja.

Pročitajte: Dupleks na raskršću čuvenih beogradskih kafana - Vanja Bulić vodi nas kroz živopisni porodični dom (foto)

Dragan Mujan

 
 

Vanja i Slađana Bulić imaju tri sina: Dušana, Ognjena i Ivana. Neizmerno su se obradovali kada su svojevremeno saznali da će i četvrti put postati roditelji, ali sreća nije bila dugog veka. Bebu su izgubili u četvrtom mesecu trudnoće, a malo je falilo da ishod bude još fatalniji.

- Najteže je kada gledate nekog svog kako se pati i život mu visi o koncu, a ne možete da mu pomognete. Nikad neću zaboraviti neizvesnost sa kojom sam čekao da se završi njena operacija u Univerzitetskoj bolnici. Kada je konačno izašla iz operacione sale, i onako, još pod anestezijom, dok sam je držao za ruku, rekla da joj kupim šesnaest kilograma mandarina, bio sam najsrećniji na svetu jer sam znao da je dobro - prisetio se Vanja Bulić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti