Neobična ljubavna priča Vanje Bulića: Suprugu sam upoznao kad je igrala na stolu!

Neobična ljubavna priča Vanje Bulića: Suprugu sam upoznao kad je igrala na stolu!

Autor: | 15/04/2019

0

Vanja Bulić iza sebe ima dugogodišnju karijeru tokom koje je bio novinar, glavni urednik mnogih novina, urednik zabavnih TV programa, koscenarista filmova, autor romana...

A kroz ceo život ga je pratila supruga Slađana koju je upoznao na nesvakidašnji način.

- Na stolu su igrale dve devojke - počeo je priču svojevremeno za Puls Vanja prisećajući se jedne svadbe na kojoj je bio gost.

- Jednu sam zapazio jer je toliko dobro igrala, nijednom nije stala u tanjir, nije slomila nijednu čašu, odmah sam znao da će biti dobra domaćica - nastavio je priču uz osmeh Bulić.

- Obe su bile Slađane, ja sam zapisao telefone i zvao. Jedna nije izašla, druga jeste. To je sada moja supruga. Zabavljali smo se dve i po godine, onda sam otišao u vojsku. Prve pare poslala mi je na mesec dana pred izlazak iz vojske. Kupila mi je farmerke i košulju, u strahu da ne izađem u vojničkom odelu. Izađem, a ona meni: "Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?". Napalili njeni da ću da pobegnem, devojka za udaju, 26 godina, ja 28. A i bulbulderska porodica, tri brata, nije za zezanje, rasporedili se s mitraljezima na izlazu iz kasarne. Počnem da se vadim: "pa ja sam nezaposlen", "ja radim", "nemam gaće da kupim sebi", "ja ću da ti kupim gaće", "pa nemamo stan", kad ona izvadi rešenje! Dobila garsonjeru! Pokupila sve uslove za udaju! - nastavio je živopisno prisećanje Vanja.

- Ja u kuću donesem sve pare, dam blagajniku, ona ih raspoređuje i još gleda da l' će da mi da 260 ili 270. dinara. Kad smo dobili sina, dogovorili smo se da svake četvrte godine imamo po jedno dete. Posle četiri godine u 4. mesecu Slađa pobaci, onda četiri godine nije ostala u drugom stanju, pa smo dobili blizance - ispričao je tada Bulić.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: vanja bulić

Pročitajte još

Najnovije vesti