Sudbina: Supruga Vanje Bulića jedva ostala živa, izgubili su dete baš na dan kada su dobili blizance

Sudbina: Supruga Vanje Bulića jedva ostala živa, izgubili su dete baš na dan kada su dobili blizance

Autor: | 11/10/2022

0

Supruga Vanje Bulića gospođa Snežana stub je porodice. Tokom pet decenija braka Vanja i Sneža dobili su tri sina, Ognjena, Dušana i Ivana. Novinar, pisac i televizijski voditelj nikada nije krio da se u suprugu zaljubio na prvi pogled. 

Pročitajte: Sve ove godine je znao i ćutao - Vanja Bulić konačno priznao istinu, supruga Slađa zaplakala

Dragan Mujan

 

‒ Moje gledanje žene trajalo je pet sekundi. Došao sam na svadbu sa jednim drugom, dve drugarice su igrale na stolu, jedna od njih je moja sadašnja supruga. Ja sam je gledao sve vreme kako igra, ni u jednom trenutku nije stala ni u jedan tanjir, niti je oborila čašu. Sadašnjem kumu sam rekao: „Ovo je prava domaćica!“ I eto, bio sam osvojen za šest sekundi ‒ rekao je jednom prilikom u „Magazinu In“ Vanja koji se posle tri godine zabavljanja, u 28. godini, oženio. 

Supruga Vanje Bulića izgubila je bebu

Nažalost, u periodu kada su bili najsrećniji Vanju i Snežu zadesila je velika tragedija.

ATA Images

 

‒ Žena i ja smo želeli još dece. Imali smo dogovor da ćemo imati troje, svake četiri godine po jedno. Drugo po redu dete žena je izgubila u četvrtom mesecu trudnoće. Bilo je strašno, jedva je ostala živa. Četiri godine nije mogla da ostane u drugom stanju, da bismo posle dobili blizance. Na isti dan kad smo izgubili dete dobili smo blizance. Iako ne verujem u takve stvari, to je bilo čudo ‒ rekao je za Gloriju Vanja koji žali što nikada nije imao ćerku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti